Wimperlift en Lash Lifting

Nu bij Beauty Center de Terp in Hoogeveen Wimperlift of wel Lash Lifting

Wimperlift of wel  Lash-Lifting nu ook  bij Beauty Center de Terp (Hoogeveen) Deze razend populaire nieuwe behandeling is een behandeling van uw eigen wimpers, zonder wimperextensions.  Dmv wimperlift of lash-lifting  worden de wimpers gelift, de wimpers krijgen daardoor een natuurlijke mooie vorm, ze lijken langer, voller en creeëren zo een open blik, uw ogen lijken groter. Een wimperkrultang is hierdoor overbodig. Wimperlift of Lash Lifting kan toegepast worden op alle wimpers, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers verlengd, om een  sprekende blik te krijgen.

wimperlifting de Terp Hoogeveenwimperlifting de Terp Hoogeveen

Wimperlift in Hoogeveen

Resultaat blijft tot 6 tot 9 weken zichtbaar.
Wimperkrultang blijkt overbodig. Wimperlift of lash lifting maakt ogen groter, geeft een natuurlijke uitstraling. De wimperlift is bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen. En is niet schadelijk voor de wimpers door de siliconen pads.

Wij vragen u  zonder oogmake-up te komen. Deze behandeling duurt ongeveeer 45 min. Evt kan er voor gekozen worden om de wimpers te verven.
Door deze behandeling zijn uw wimpers mooi gelift en geeft gedurende 6 tot 9  weken een mooi resultaat.

Verschil tussen wimperpermanent en Lash Lifting

wimperlifting de Terp Hoogeveen

Het verschil tussen wimperpermanent en Lash Lifting is dat wimperpermanent de wimpers krult en Lash Lifting de wimpers lift. De wimpers gaan bij de lifting meer omhoog staan en dat geeft een mooier resultaat, meer natuurlijker en geeft meer volume aan de wimpers. De Lash Lift mag eens in de 6 weken toegepast worden em is niet schadelijk voor de wimpers.

 

contact ons

Prijs  wimperlift  € 35.00 incl.verven: € 39.00


Wimperpermanent

Voor wekenlang mooi gekrulde en langere wimpers zonder wimperextensions!

Mooie, lange en gekrulde wimpers zorgen voor een open blik die de ogen optisch vele malen groter maakt. Steeds populairder is dan ook de wimperpermanent.

Een revolutionaire methode voor wimperpermanent zorgt na slechts één korte behandeling voor opvallend mooi gekrulde wimpers. En door de krul lijken de wimpers ook nog eens langer.

Het resultaat houdt ongeveer 6-8 weken en is niet schadelijk voor uw wimpers.

contact ons

Prijs voor deze behandeling is € 29,00

 

Nieuws

Meer nieuws