Massages bij Beauty Center de Terp

Onze massage bij Beauty Center de Terp in Hoogeveen (Drenthe) worden gegeven in een sfeervolle rustige ruimte die volledig is afgesloten. Trakteer u zelf of een ander op een ontspannen lichaamsmassage in onze schoonheidssalon. Voor een beleving met totale ontspanning, goed voor geest en lichaam.

lichaamsmassage schoonheidssalon deTerp Hoogeveen

Onze lichaamsmassages werken ontspannend op lichaam en geest. Deze heerlijke ontspanningsmassages worden gegeven met heerlijke, zachte, verwarmde oliën.

Massage is aanraking en zonder aanraking kunnen wij niet leven. Bij het aanraken komt er een anti-stresshormoon vrij dat rust en geborgenheid geeft en pijnstillend werkt. Het is daarom aan te raden om regelmatig een heerlijke lichaamsmassage te ondergaan. Onze lichaamsmassages hebben een zeer ontspannend effect. Tijdens de massages wordt de doorbloeding gestimuleerd en verbetert de stofwisseling in uw spieren . Door de ontspanning kan dit een positief effect hebben op veel klachten veroorzaakt door stress, zoals een stijve nek, rugpijn, hoofdpijn, slaapproblemen, vermoeidheid of onrust in uw lichaam.

We gebruiken warme etherische oliën tijdens de lichaamsmassage die plaatsvindt in een van onze verwarmde sfeervolle ruimtes waar u helemaal alleen ligt met een passend muziekje op de achtergrond. Na de massage is het belangrijk om veel water te drinken. Daarom  sluiten wij de massage dan ook af met een lekker kopje heerlijke Turkse thee alvorens u weer de wijde wereld in mag!

meer informatie

hotstone massage Beauty Center de Terp Hoogeveen


"Een totale balans tussen lichaam en geest."

Nieuws

Meer nieuws