Online afspraak maken

Hand- en voetverzorging vanaf € 12,50

De heerlijke hand- en voetverzorging met de Spa Manicure en Spa Pedicure is een ware belevenis in ons Beauty Center de Terp in Hoogeveen (Drenthe).
De producten van Spa die wij gebruiken, zijn gecertificeerde producten die echte arganolie bevatten. De hand- en voetverzorging zorgt voor een zijdezachte en verzorgde huid!
manicure , handmassage de Terp Hoogeveen

Ook de handen kunnen zo nu en dan wat verzorging gebruiken. Zowel in de warme als koude maanden hebben de handen aandacht nodig, maar dit wordt vaak vergeten. Overigens is een handbehandeling erg leuk om te krijgen of kado te doen!

Handverzorging

Prijzen

In beh.

Los

Spa korte handbehandeling   € 24,50
Hand- en onderarm massage € 12,50  

 

Online afspraak maken


Voetverzorging 

voetbehandeling de Terp HoogeveenDe meest voorkomende huidproblemen van de voeten kunnen op een gemakkelijke manier worden opgelost. De producten van Spa die wij gebruiken, zijn gecertificeerde producten die de echte arganolie bevatten. De voetverzorging zorgt voor een zijdezachte en verzorgde huid!

Met de producten van Spa pedicure kunnen wij veel voor u doen op het gebied van voetverzorging.

Prijzen

In beh.

Los

Spa korte voetbehandeling   € 24,50
Voetmassage € 12,50  

 

Online afspraak maken


Mediheel pedicurebehandeling € 39,95

Mediheel is een totaal andere manier van onteelten.

Mediheel is een cosmetische pedicure behandeling volgens de mediheel methode.
Een uniek, nieuw en revolutionair concept waarbij in 7 stappen je voeten weer als nieuw zijn!

In deze behandeling werken we met een peeling met super actieve werkstoffen, waaronder AHA fruitzuren, die ervoor zorgen dat dode huidcellen verwijdert worden. Hierdoor is Mediheel een pedicurebehandeling met een langer effect.

Meer informatie


Paraffine hand pakking incl. peeling € 21,-

Een paraffinehand- of voetpakking is een verzorgende en ontspannende, warme behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat geeft. De behandeling vertraagt veroudering van uw handen en heeft een therapeutisch effect op uw spieren van handen of voeten. Na de behandeling van handen of voeten in dit paraffinebad voelen ze weer zijdezacht aan.

parffine pakking handen beauty center de Terp Hoogeveen


Allereerst worden handen of voeten gescrubd met een peeling om zo de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen beter in de huid worden opgenomen. Daarna wordt er een hand- of voetcrème ingemasseerd en worden de handen of voeten één voor één in het warme paraffinebad ondergedompeld. De paraffine stolt vrijwel gelijk aan de handen of voeten. De handen of voeten worden nu afgedekt met plastic en daaroverheen een badstof handschoen. Doordat de paraffine de huid volledig afsluit en door de warmte van de paraffine gaan de porien openstaan waardoor de werkstoffen van de crème diep intrekken. Na 10 minuten wordt de pakking van de handen of voeten verwijderd en zult u merken dat ze heerlijk zacht aanvoelen.

 

Online afspraak maken

Nieuws

Meer nieuws