Beauty voornemens voor 2016

 

Heeft u ze ook? Ik wel…

 

Onder andere mijn wenkbrauwen! Daar ga ik beter mijn best voor doen,  dat wil er namelijk nog wel eens bij in schieten.
Ik ben de hele dag in de weer om de wenkbrauwen van mijn klanten zo mooi mogelijk te maken, dat ik mijn eigen nog wel eens vergeet. En als er iets is wat ik eigenlijk niet netjes vind, dan is het een schoonheidsspecialiste die zelf haar wenkbrauwen niet strak heeft. Wenkbrauwen zijn toch vaak de eerste blikvanger in een gezicht. Daarom zijn er een aantal punten die ik graag met jullie wil delen over het epileren of harsen van wenkbrauwen.

 


De juiste vorm meet je door een denkbeeldige streep te trekken vanaf je neusvleugel door je binnenooghoek en vanuit je neusvleugel langs de buitenooghoek.

Daar buiten mag je alle haren weghalen met een pincet of door middel van hars bij een schoonheidsspecialsite.
Het voordeel van harsen is dat je ook alle donshaartjes mooier weg kunt krijgen en dat de lijn van je wenkbrauw mooi strak valt. Tevens kan je het dan zelf ook langer bijhouden.

Waar je goed op moet letten bij het bijwerken van je wenkbrauwen, is dat je nooit boven langs mag harsen of epileren, je drukt de wenkbrauw dan naar beneden ipv dat je meer ruimte creëert, deze ruimte zorgt juist voor een open blik. Ook is het absoluut niet aan te raden om je wenkbrauwen te scheren. Met scheren maak je stoppels en stugge haren, terwijl je met epileren de haar van uit de haarwortel eruit trekt, dit heeft tot gevolg dat deze zacht weer terug groeit en nooit als stoppel.

Het is heel belangrijk om goed naar de vorm te kijken en zo te ontdekken wat bij jouw gezicht past. Ook met betrekking tot de kleur. Veel mensen weten niet dat een kleurtje op de wenkbrauwen veel kan doen, en dat dit niet perse heel donker hoeft te worden. Wij kunnen ook met hele lichte tinten verven. Het resultaat zal zeker verbluffend zijn. Veel meer uitdrukking in uw gezicht, wat daarnaast zorgt voor een nette, natuurlijke en open look!

Wat ik als laatste zou willen mee geven is niet geheel onbelangrijk en dient u goed te onthouden bij het bijhouden en bijwerken van uw wenkbrauwen:

 

Wenkbrauwen zijn zusjes! Geen tweelingzusjes..... 
Maakt u zich dus absoluut geen zorgen wanneer de twee wenkbrauwen wat kleine verschillen hebben, dit is natuurlijk en daar kunnen en hoeven wij niet altijd wat aan doen.