Peeling of scrub

Deze week ga ik iets verder in op de peeling en scrub.

Verwijderen van dode huidcellen is heel belangrijk bij huidverzorging Voor een zachte egale en mooie huid is het verwijderen van dode huidcellen heel belangrijk, dit noemen wij exfoliëren met een mooi woord. Hierdoor kan de huid beter regenereren, de actieve werkstoffen uit de producten die daarna worden gebruikt beter opnemen en wordt het huidbeeld verfijnd. De peeling zorgt voor een fris en regelmatig, glad huidbeeld.

Iedere dag laat je huid ongeveer 30.000 dode huidcellen los. Deze worden natuurlijk van binnen uit weer aangevuld. Om dit natuurlijke proces te versnellen en daardoor een mooie en egale huid te krijgen kun je dus een peeling of scrub gebruiken.

Maar wat is het verschil tussen een scrub en een peeling? Dat ga ik uitleggen:

Een peeling heeft weinig en fijne korreltjes. Het bevat een natuurlijk en niet schadelijk chemisch stofje die de dode huidcellen als het ware losweekt. Ook wel enzymatische peeling genoemd.

Een scrub heeft een grovere korrel en verwijderd de dode huidcellen door het schuren met deze korreltjes over je huid. Een scrub is dus meer geschikt voor je lichaam en een peeling voor de dunnere gezichtshuid. Er zijn veel soorten peelings maar daar zal ik niet te veel over uitweiden. Ik wil wel graag uitleggen wat de peeling creme van Maria Galland doet.

 

Deze peelingcrème met mooi afgeronde microparels slijpt dode huicellen zácht van de huid af. Deze beschadigd de huid niet wat we van meeste andere peelings niet kunnen zeggen. Daarom is deze ook goed te gebruijken voor elke dag.

De peeling met zacht ronddraaiende bewegingen inmasseren op een evt  vochtige gezichtshuid, daarna met veel water afspoelen. De huid nareinigen met een lotion. Afhankelijk van de huid een- tot driemaal per week herhalen. Voor echte anti-aging advieseren wij deze elke dag te gebruiken, je zult zien en merken dat zelfs pigment vlekken verminderen....

Graag ga ik dan ook de uitdaging aan om u voor altijd een mooie huid te geven. U komt toch ook voor een goede huidverzorging en fijne gezichtsbehandeling  naar onze schoonheidssalon in harte centrum van Hoogeveen?

Dit was mijn blog over peeling en scrub Voor meer uitleg, vragen of een afspraak :) neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Graag wil ik onze leuke actie onder de aandacht brengen met de  de peeling 41 van Maria Galland. De gehele  maand  december voor maar € 24.50 normale prijs is € 29.00 en een gratis proef reinigings masker nummer 2
Uiteraard leuk  verpakt!