Het is herfst!

De herfst is een tijd van loslaten! Het seizoen van bezinnen, oogsten en loslaten.
Ik vind dit dan ook de uitgelezen tijd om aan onze huid te werken. Het is nu het moment van een AHA-fruitzuurkuur.   Loslaten wat niet langer dient: de dode huidcellen,met als gevolg: een nieuwe frisse huid.

Ik ben weer terug met mijn gezellige blogs. Weetjes, interessante zaken en tips over wat ons allemaal bezig houdt: Huidverzorging....

Ik wil jullie nu delen met mijn enthousiasme over een mooie huidverbeterende behandeling in onze salon, de AHA-fruitzuurkuur, een super mooie kuur voor een 'nieuwe' mooie huid. Een mooie behandeling om in de herfst mee te starten.
Want precies wat de natuur tijdens de herfst doet, is wat de fruitzuur met onze huid doet. Losweken van de bovenste huidlaag en een nieuwe frisse huid ervoor terug laten komen.


Dit doen wij in onze salon met 30% fruitzuurpeeling van Medex. Door middel van huideigen zuren, die door ons eigen lichaam weer kunnen worden afgebroken, zoals wijnsteenzuur, citroenzuur en melkzuur.

De peeling bestaat uit een kuur van 5 tot 10 behandelingen, om de week voor het mooiste resultaat. 

Geschikt bij droge huid, de gevoelige huid, acne en acne littekens, pigmentvlekken, lijntjes en rimpeltjes, grove porieen, huid met een schade van de zon.

Er zijn ook peelingen met fruitzuren van 60 of 70%, maar dat is voor ons te heftig. Met de 30% wat wij mogen doen in de salon is het resultaat net zo mooi en minder dramatisch.
 

Genoeg nu over de wijnsteenzuur, op naar de echte wijn! Het is tenslotte weekend.
En morgen allemaal blaadjes ruimen!

Afbeeldingsresultaat voor glaasje wijn in de herfst

Warme groet van mij, en een heel gezellig weekend!