Kerst behandeling


Ik wilde jullie in deze blog voorstellen aan onze kerst behandeling die wij  deze winter in onze salon aanbieden. Deze bestaat dit jaar uit een keuze van twee behandelingen. Een super snelle qucik behandeling, volop reinigend  en voedend, voor als je eigenlijk niet veel tijd hebt maar toch graag een mooi verzorgde huid wenst met de kerst.


De uitgebreidere behandeling is enorm relaxend, rijk aan werkstoffen en boordevol etherische olien,  een weldaad voor huid en geest!
Wij schenken daarbij een heerlijke glaasje warme port, voor een totale ontspanning! Warm van binnen en van buiten. Het is een vrouwelijke variant van een Hot Toddy, rustgevende en verterkende werking van Hot Port is al eeuwen lang een hart versterker.

De behandeling is diepreinigend, liftend, vochtherstellend, geeft een strakke frisse gladde huid door de enorme hoeveelheden aan werkstoffen, bovendien een totale ontspanning.
Bevat het facelift masker met een etherische olie Re-genesis gemend. De ampullen met aromatiche olieën, de hormonen van de plant, met een grote kracht tot penetratie en zelfs absorbptie. met oa limoen, lavendel, mirre en basillicum speciaalvoor de rijpere verslapte huiden. 

Daaronder komt de liposome gel aangebracht, een serum voor herstel van de huid, en handhaving van de vochthuishouding. Ideaal voor de vermoeide huid, een echte oppepper bij een doffe teint. De vochtarme als wel de verouderde huid heeft baat bij deze gel. De massage gebeurd in deze behandeling met de massge balsam, een weldadige olie met calendula, aloe vera en vit E. De producten die we bij deze behandeling gebruiken volgen elkaar allemaal op en worden allemaal met elkaar gemend en over elkaar aangebracht.  Zodat u een totale opeenhoping van werkstoffen ontvangt in de huid,

De reiniging gebeurd ook met een combinatie met een lait, en een druppel etherische olie Re-genesis, tevens een diepte reinigiging met de craberry clay scrub, bevat zeer goede stoffen zoals anti-oxidanten en slijmstoffen> De zaden van de veenbes lenen zich uitstekend voor de behandeling van gelaat, decolleté. maar ook buik en borsten evt.

Ik zou nog veel meer kunnen uitweiden over deze behandeling en de prodcuten die wij hier mee gebruiken maar dan wordt het wel een heeeel lang verhaal> Ik zou zeggen, deze moet je hebben ervaren!

Voor nu warme groetjes en hopelijk tot snel in onze salon!

Sylvia Oelen

Meer over deze  behandelinging, klik hier