Online afspraak maken

BioPulse Therapy mini facelift

BioPulse Therapy is een 100% natuurlijke intensieve huidherstel-behandeling. Het herstelt  de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid. Dit gebeurt door het stimuleren van een betere bloedcirculatie, een hoog zuurstof gehalte (oxygenatie) en lymfedrainage. 

 

            

 

Er wordt in de behandeling gebruik gemaakt van 100 % natuurlijke stoffen die verschillende huid-lichaamsprocessen op gang te brengen. Het stimuleert het lichaam van binnenuit en maakt gebruik van lichaamseigen reacties. Omdat we stoffen gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling zeer effectief en snelwerkend. 

De behandeling bestaat uit een speciaal enzymen masker dat huid en spieren prikkelt om te ontgiften.
Het zorgt ervoor dat zuurstof rijk bloed naar de huid wordt gebracht en afvalstoffen afvoert (waardoor een netwerk van rode bloedvaatjes in de huid te zien is).
Door de toename van zuurstof in de huid worden processen geactiveerd, het lymfeststeem gaat afvalstoffen afvoeren, gifstoffen wat tussen de cellen worden weggespoeld. Wat zorgt voor aanmaak van collageen. Het enzymen-masker hecht zich aan de huidcelen waardoor het masker strak gaat aanvoelen en bij het afhalen de dode huidcellen verwijderd.

Het masker heeft een werkingstijd nodig van 45 minuten, men kan een wat kloppend gevoel ervaren, en het masker voelt trekkerig aan. De huid ziet na de behandeling wat rood en voelt warm en trekkering aan. Als of men te lang in de zon heeft gelegen. Dit betekend dat de behandeling goed zijn werk heeft gedaan.

 

Vitamine C

We werken met deze behandeling met pure vitamine C. Vitamine C is een zeer sterke anti-oxidant. De werking van vitamine C verminderd snel, wij mengen deze dan ook ter plekke bij de behandeling aan, om de werking sterk te houden.

 

Effecten van deze behandeling zijn :

  • heeft een liftende werking op de contouren
  • verzacht fijne lijntjes
  • verfijnt grove poriën 
  • verzacht pigmentvlekken
  • reguleert talg en maakt huid tot diep in de poriën schoon
  • vergroot opname vermogen van de huid met 90%

Na de behandeling is het belangrijk minimaal 2 liter water te drinken om de vrijgekomen giftstoffen te verwijderen.
Ook is het belangrijk rekenint te houden de eerste 24 uur geen fysieke spanning mag verrichten zoals sporten of naar de sauna en een spf 50 te gebruiken

De huid zal na de behandeling 90% meer aan werkstoffen opnemen bij gebruijk van producten thuis.

De prijs van deze behandeling is € 85,-

Een echte boost, wat na 1 behandeling al effect geeft.
Voor een echte huidverbetering is het raadzaam een kuur te volgen van 6-8 behandelingen om m de 14 dagen.

 

Nieuws

Meer nieuws