Micro needling

Huidverbeterende behandelingen met de Dermapen. De meest effectieve methode voor anti-aging!


De werking van de micropen

Naarmate de huid ouder wordt, verliest hij zijn span- en trekkracht en wordt slapper, omdat er minder collageen wordt aangemaakt. De celdeling vertraagt en de conditie van de huid neemt af. De micropen heeft een opzetbare, disposable en steriele cartridge. Deze bestaat uit 11 minuscule kleine naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Hierdoor kan de vloeistof die wij gebruiken tijdens de behandeling diep in de huid doordingen en in de diepere huidlagen zijn werk doen. Deze minuscule verticale kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren. Door de prikkeling van het onderhuids bindweefsel wordt de huid gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe cellen en wordt er collageen en elastine aangemaakt om de huid te repareren. De cellen in de diepere huidlagen worden gestimuleerd tot collageenaanmaak. Daarnaast zorgt de Microneedling voor het stimuleren van de natuurlijke vernieuwing van de huid. Huidverzorgingsproducten worden hierdoor beter opgenomen.

Microneedling is geschikt voor ieder huidtype, omdat de diepte en de snelheid van de naaldjes die de huid ingaan, kan worden afgestemd op de huid of het gebied.


Waarvoor toe te passen:

 • fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping;
 • grauwe en doffe huidskleur;
 • acnelittekens;
 • littekens van andere aard;
 • zonbeschadiging;
 • pigmentstoornissen;
 • grove huidstructuur / vergrote poriën;
 • striae / striemen;
 • cellulitis;
 • dubbele kin;
 • alopecia / kaalheid.

De behandeling

De naaldjes voelen als kleine prikjes in de huid. Als de behandeling met de Dermapen dieper wordt uitgevoerd, is het aan te raden vooraf de huid te verdoven met Emla-crème, zodat de behandeling minder voelbaar is.


Na de behandeling met de micropen

Afhankelijk van de diepte van de naaldjes en het behandelde huidoppervlak zal de huid er enigszins rood uitzien. Dit kan enkele uren of soms dagen aanhouden. Deze roodheid kan, indien gewenst, gecamoufleerd worden. Bij een intensieve dermapen-behandeling, kunnen er plaatselijk bloedpuntjes zichtbaar zijn en kan de huid een lichte zwelling vertonen. Het kan zijn dat de huid na een week licht gaat schilferen.

Drie weken voor en na de behandeling is het belangrijk om volop zon te vermijden en de huid extra te beschermen met een zonnebrand met tenminste factor dertig (BPS 30).


Hoeveel behandelingen zijn er nodig

Voor het beste resultaat raden wij ongeveer zes  behandelingen aan met een frequentie van eens in de twee tot vier weken.

Wilt u meer weten over deze behandeling of een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen via de contactpagina van deze site of bellen met 0528-274534.

Prijzen

Gelaat € 125,00
Striae € 90,00
Litteken € 60,00
Deelbehandeling € 65,00
Hals € 65,00
Decolleté € 65,00

Resultaten:

Acne:

Anti-aging:

    

Couperose:

 Litteken:

Nieuws

Meer nieuws