0Micro needling

Huidverbeterende behandelingen met de Dermapen. De meest effectieve methode voor anti-aging!


De werking van de micropen

Naarmate de huid ouder wordt, verliest hij zijn span- en trekkracht en wordt slapper, omdat er minder collageen wordt aangemaakt. De celdeling vertraagt en de conditie van de huid neemt af. De micropen heeft een opzetbare, disposable en steriele cartridge. Deze bestaat uit 11 minuscule kleine naaldjes die vibrerend kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Hierdoor kan de vloeistof die wij gebruiken tijdens de behandeling diep in de huid doordingen en in de diepere huidlagen zijn werk doen. Deze minuscule verticale kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar verwonden de huid precies genoeg om het natuurlijke herstelproces te activeren. Door de prikkeling van het onderhuids bindweefsel wordt de huid gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe cellen en wordt er collageen en elastine aangemaakt om de huid te repareren. De cellen in de diepere huidlagen worden gestimuleerd tot collageenaanmaak. Daarnaast zorgt de Microneedling voor het stimuleren van de natuurlijke vernieuwing van de huid. Huidverzorgingsproducten worden hierdoor beter opgenomen.

Microneedling is geschikt voor ieder huidtype, omdat de diepte en de snelheid van de naaldjes die de huid ingaan, kan worden afgestemd op de huid of het gebied.


Waarvoor toe te passen:

 • fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping;
 • grauwe en doffe huidskleur;
 • acnelittekens;
 • littekens van andere aard;
 • zonbeschadiging;
 • pigmentstoornissen;
 • grove huidstructuur / vergrote poriën;
 • striae / striemen;
 • cellulitis;
 • dubbele kin;
 • alopecia / kaalheid.

De behandeling

Er wordt een reiniging uitgevoerd, een dieptereiniging en een intensieve peeling. Er worden werkstoffen aangebracht alvorens we met de pen in een syseem over de huid gaan. De naaldjes voelen als kleine prikjes in de huid.
Er worden kleine miniscule kanaaltjes gemaakt waardoor de werkstoffen diep in de huid kunnen dringen en daar hun werk kunnen doen. Dit alles zorgt voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine, wat zorgt voor meer stevigheid van de huid. en wordt deze weer mooi vol en glad. De behandeling met de pen wordt afgesloten met een vlies masker met Hyaluronzuur en Vit C.

 


Na de behandeling met de micropen

De huid zal er enigszins rood uitzien. Dit kan enkele uren duren.Maar verdwijnt ook wel weer snel.

Drie weken voor en na de behandeling is het belangrijk om volop zon te vermijden en de huid extra te beschermen met een zonnebrand met tenminste factor dertig (BPS 30).


Hoeveel behandelingen zijn er nodig

Bij voorkeur in een kuur van  4 - 6 behandelingen met een interval van 2 - 4 weken.

Wilt u meer weten over deze behandeling of een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen via de contactpagina van deze site of bellen met 0528-274534.

Prijzen

Gelaat

€ 89.00  incl hals + € 20.00

Striae vanaf € 49,00
Litteken vanaf € 25,00
Hals de Decolleté  € 89.00
   
   

Resultaten:

Acne:

Anti-aging:

    

Couperose:

 Litteken:

Nieuws

Meer nieuws