Online afspraak maken

Handverzorging / Spa Manicure 

De heerlijke hand- en voetverzorging met de Spa Manicure en Spa Pedicure is een ware belevenis in ons Beauty Center de Terp in Hoogeveen (Drenthe)
De producten van Spa die wij gebruiken, zijn gecertificeerde producten die de echte arganolie bevatten.  De hand- en voetverzorging zorgt voor een zijdezachte, verzorgde huid!

 

handbehandeling manicure de terp hoogeveen

Ook de handen kunnen zo nu en dan wat verzorging gebruiken. Zowel in de warme als koude maanden hebben de handen aandacht nodig, maar dit wordt vaak vergeten. Overigens is een handbehandeling erg leuk om te krijgen of kado te doen!
Voor de hand- en voetverzorging maken wij gebruik van Spa Manicure en Spa Pedicure producten.


Voetverzorgingsbehandelingen

De meest voorkomende huidproblemen van de voeten kunnen op een gemakkelijke manier worden opgelost.
De producten van Spa die wij gebruiken, zijn gecertificeerde producten die de echte arganolie bevatten.  De voetverzorging zorgt voor een zijdezachte, verzorgde huid!

voetbehandeling de Terp Hoogeveen

 

Met de producten van Spa pedicure kunnen wij veel voor u doen op het gebied van voetverzorging.


Paraffine hand- of voetpakking

Inclusief peeling

Een paraffinehand- of voetpakking is een verzorgende en ontspannende, warme behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat geeft. De behandeling vertraagt veroudering van uw handen en heeft een therapeutisch effect op uw spieren van handen of voeten. Na de behandeling van handen of voeten in dit paraffinebad voelen ze weer zijdezacht aan.

paraffine hand pakking de Terp Hoogeveen


Allereerst worden handen of voeten gescrubd met een peeling om zo de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen beter in de huid worden opgenomen. Daarna wordt er een hand- of voetcrème ingemasseerd en worden de handen of voeten één voor één in het warme paraffinebad ondergedompeld. De paraffine stolt vrijwel gelijk aan de handen of voeten. De handen of voeten worden nu afgedekt met plastic en daaroverheen een badstof handschoen. Doordat de paraffine de huid volledig afsluit en door de warmte van de paraffine gaan de porien openstaan waardoor de werkstoffen van de crème diep intrekken. Na 10 minuten wordt de pakking van de handen of voeten verwijderd en zult u merken dat ze heerlijk zacht aanvoelen.

 


Contact ons

Nieuws

Meer nieuws