Online afspraak maken

Schoonheidssalon in Hoogeveen

U kunt in de schoonheidssalon van Beauty Center de Terp in Hoogeveen (Drenthe) kiezen uit een groot aantal schoonheidsbehandelingen, gezichtsbehandeling en lichaamsbehandelingen voor zowel vrouwen als mannen.

schoonheidssalon de Terp Hoogeveen

Diverse schoonheidsbehandelingen

Tot de mogelijkheden behoren onder andere diverse soorten schoonheidssbehandelingen waaronder gezichtsbehandelingen, huidverbeterende en verjongende behandelingen, lichaamsbehandelingen, massage's , cosmetische hand- en voetverzorging harsen/verven, wimperbehandeling, tandenbleken. Ook kunt u terecht voor botox en fillers door onze erkende en gerigistreede cosmetische arts
Onze vakkundige schoonheidsspecialistes en de intieme sfeer van ons Beauty Center in hartje Hoogeveen (Drenthe) zorgen voor de uitstekende reputatie van onze schoonheidssalon.
Tijdens een intakegesprek vertellen wij u graag (geheel vrijblijvend) meer over onze behandelmethodes en wat deze voor u kunnen betekenen.
Na een gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon ziet u er prachtig uit en voelt u zich helemaal ontspannen. U belooft uzelf te trakteren op een volgende, verdiende schoonheidsbehandeling en terug te komen in onze schoonheidssalon in Hoogeveen.


 

schoonheidssalon de Terp Hoogeveen
Een gezichtsbehandeling bij Beauty Center de Terp in Hoogeveen (Drenthe) is ontspanning en verzorging.


Gediplomeerde schoonheidsspecialisten.

De gezichtsbehandelingen in onze schoonheidssalons worden gegeven door gediplomeerde schoonheidsspecialistes.

SBB leerbedrijf

SBB leerbedrijf

Omdat wij een erkend leerbedrijf zijn hebben wij studenten van het Alfa College en Deltion College in ons Beauty Center. Dit zijn studenten die met zorg zijn uitgekozen, volledig passen in ons team en aan onze hoge eisen voldoen.
Zij geven inmiddels verschillende behandelingen in onze salon. De studenten zijn dan ook door ons intern volledig getraint. En wanneer zij na uitvoerige toetsing door ons, ook  service-, deel van behandelingen en zelfs soms ook volledige behandelingen geven in onze salon.  Deze zullen zij op professionele wijze uitvoeren. Feedback stellen wij hierbij op prijs, na de behandeling of later via mail of telefoon aan de opleiders.

Wij waarderen het als u hun deze kans wilt geven.
Mocht u hier geen prijs op stellen dan kunt u dat kenbaar maken en zullen wij te aller tijden dit respecteren.

Mogen wij u even voorstellen, onze stagiares:

Op dit moment hebben wij in onze salon Luna, Celine en Jeske. Zij hebben hun basis schoonheidssverzorging gehaald. Dat betekend dat zij onze collega’s zijn geworden en dit jaar hun specialisatie’s gaan leren.
Zij geven inmiddels alle behandelingen in onze salon.

 


 

Gezichtsbehandelingen

Voor onze gezichtsbehandelingen maken wij gebruik van producten van het topmerk  Medex  - Bio Science Cosmetics. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialsistes zijn volledig getraind bij Medex zelf. Medex is een nederlands bedrijf gevestigd in het Noorden. De prodcuten van Medex zijn volledig biologisch, ecologisch, bevat zoveel als mogelijk natuurlijke werkstoffen en natuurlijke parfums. Er wordt absoluut niet getest op dieren. Medex producten brevatten geen siliconen of schadelijke parabenen.

Onze specialisteit is huidverzorging, huidverbetering die in onze schoonheidssalon worden aangeboden. De producten van Medex gaan verder dan gewone gezichtsverzorging. Voorop staat dat de kracht van het product optimaal is, luxe uitstraalt, en voor iedereen geschikt is. Natuur cosmetica die luxe uitstraalt! De huidverzorgende producten van Medex maken huidverzorging tot een bijzondere ervaring.

Onze standaard gezichtsbehandeling bestaat uit reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, het bijwerken van wenkbrauwen, massage van gelaat hals en decolleté, oog- en gezichtsmasker en eindigt altijd met een dag- of nachtverzorging.

Ook kunt u onze gezichtsbehandelingen in duo verband boeken. Een leuke en gezellige ervaring. Een gezichtsbehandeling samen met vriendin, moeder of dochter!
 

Wij beginnen iedere gezichtsbehandeling eerst met een warm voetenbad met etherische oliën, zo kunt u even ontressen en tot uzelf komen om vervolgens volledig ontspannen de behandeling in te gaan.

Contact ons

 

Voor meer informatie en prijzen:


Behandelingen in onze schoonheidssalon:

Gezichtsbehandeling

schoonheidssalon Beauty Center de Terp Hoogeveen

Een ontspannende gezichts behandeling met reiniging, peeling, massage, masker en dagverzorging.
wij werken met het Nederlandse merk Medex - Bio Science Cosmetics

Meer informatie

 


Epileren / verven / harsen

wenkbrauwen epileren verven harsen de Terp Hoogeveen

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het epileren of harsen van de wenkbrauwen, het verven van wimpers en wenkbrauwen en het harsen van bovenlip, kin of gelaat.

Meer informatie


Wimper Lift

Wimperlift de Terp Hoogeveen

Wij doen ook de wimperlift behandelingen, voor mooie langere wimpers!

meer informatie


Tanden bleken

tanden bleken beauty center de Terp Hoogeveen

Ook voor het bleken van uw tanden kunt u bij ons terecht.

meer informatie


Micro needling

microneedling de Terp Hoogeveen

Micorneedling zorgt voor het stimuleren van de natuurlijke vernieuwing van de huid.

meer informatie


Acne-behandelingen

purus acne medex en de Terp Hoogeveen

Dit huidprobleem is meestal erg vervelend, maar met de juiste behandelingen en de juiste producten voor thuisgebruik is daar veel aan te doen.

meer informatie


Make-up

make-up beauty center de Terp Hoogeveen

In onze schoonheidssalon werken wij met de make-up lijn Charlotte Sophie van Medex.

meer informatie


Huidverjonging - huidverbetering Radio Frequentie

huidverjonging Beauty Center de Terp Hoogeveen

Verjonging en versteviging van de huid

meer informatie


Peeling met fruitzuur (a-hycid)
 

AHA fruitzuur peeling Beauty Center de Terp Hoogeveen

Kuurbehandeling voor egale stevige huid, bij littekens, pigment, oneffenheden, huidveroudering
 

meer informatie


 

Nieuws

Meer nieuws