Schoonheidssalon in Hoogeveen

U kunt in de schoonheidssalon van Beauty Center de Terp in Hoogeveen (Drenthe) kiezen uit een groot aantal schoonheidsbehandelingen, gezichtsbehandeling en lichaamsbehandelingen voor zowel vrouwen als mannen.

Beauty Center de Terp Hoogeveen

Diverse schoonheidsbehandelingen

Tot de mogelijkheden behoren onder andere diverse soorten schoonheidssbehandelingen waaronder gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, massage's , cosmetische hand- en voetverzorging.
Onze vakkundige schoonheidsspecialistes en de intieme sfeer van ons Beauty Center in hartje Hoogeveen (Drenthe) zorgen voor de uitstekende reputatie van onze schoonheidssalon.
Tijdens een intakegesprek vertellen wij u graag (geheel vrijblijvend) meer over onze behandelmethodes en wat deze voor u kunnen betekenen.
Na een gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon ziet u er prachtig uit en voelt u zich helemaal ontspannen. U belooft uzelf te trakteren op een volgende, verdiende schoonheidsbehandeling en terug te komen in onze schoonheidssalon in Hoogeveen.


Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling bij Beauty Center de Terp in Hoogeveen (Drenthe) is ontspanning en verzorging.

gezichtsbehandeling de terp hoogeveen

Gediplomeerde schoonheidsspecialisten 

De gezichtsbehandelingen in onze schoonheidssalons worden gegeven door gediplomeerde schoonheidsspecialistes. Wij werken met het merk Medex  - Bio Science Cosmetics, een nederlands bedrijf gevestigd in het Noorden. De prodcuten van Medex zijn volledig biologisch, ecologisch, bevat zoveel als mogelijk natuurlijke werkstoffen en natuurlijke parfums. Er wordt absoluut niet getest op dieren. Medex producten brevatten geen siliconen of schadelijke parabenen.
Onze standaard gezichtsbehandeling bestaat uit reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, het bijwerken van wenkbrauwen, massage van gelaat hals en decolleté, oog- en gezichtsmasker en eindigt altijd met een dag- of nachtverzorging.

Gezichtsbehandelingen

Voor onze gezichtsbehandelingen maken wij gebruik van producten van het topmerk Medex -  Bio Science en Quentenstein. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes zijn volledig getraind bij Medex. Onze specialiteit is huidverzorging, huidverbetering die in onze schoonheidssalon worden aangeboden. De producten van Medex gaan verder dan gewone gezichtsverzorging. Voorop staat dat de kracht van het product optimaal is, luxe uitstraalt, en voor iedereen geschikt is. Natuur cosmetica die luxe uitstraalt! De huidverzorgende producten van Medex maken huidverzorging tot een bijzondere ervaring.

Ook kunt u deze gezichtsbehandelingen in duo verband boeken. Een leuke en gezellige ervaring. Een gezichtsbehandeling samen met vriendin, moeder of dochter!
 

Contact ons


Voor meer informatie en prijzen:

 

Behandelingen in onze schoonheidssalon:

Gezichtsbehandeling

gezichtsbehandeling beauty center de Terp Hoogeveen

Een ontspannende gezichts behandeling met reiniging, peeling, massage, masker en dagverzorging.
wij werken met het Nederlandse merk Medex - Bio Science Cosmetics

Meer informatie


Epileren / verven / harsen

wenkbrauwen epileren verven harsen de Terp Hoogeveen

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het epileren of harsen van de wenkbrauwen, het verven van wimpers en wenkbrauwen en het harsen van bovenlip, kin of gelaat.

Meer informatie


Wimper Lift

Wimperlift de Terp Hoogeveen

Wij doen ook de wimperlift behandelingen, voor mooie langere wimpers!

meer informatie


Tanden bleken

tanden bleken de Terp Hoogeveen

Ook voor het bleken van uw tanden kunt u bij ons terecht.

meer informatie


Micro needling

microneedling de Terp Hoogeveen

Micorneedling zorgt voor het stimuleren van de natuurlijke vernieuwing van de huid.

meer informatie


Acne-behandelingen

Dit huidprobleem is meestal erg vervelend, maar met de juiste behandelingen en de juiste producten voor thuisgebruik is daar veel aan te doen.

meer informatie


Make-up

Make-up medex de Terp Hoogeveen

In onze schoonheidssalon werken wij met de make-up lijn Charlotte Sophie van Medex.

meer informatie


Huidverjonging - huidverbetering Radio Frequentie

Verjonging en versteviging van de huid

meer informatie


Peeling met fruitzuur (a-hycid)
 

Kuurbehandeling voor egale stevige huid, bij littekens, pigment, oneffenheden, huidveroudering
 

meer informatie


 

Nieuws

Meer nieuws