Acne

Dit huidprobleem is meestal erg vervelend en zorgt voor onzekerheid. Met de juiste behandelingen en de juiste producten voor thuisgebruik is er best veel aan te doen.

purus acne medex

Bij de acnebehandelingen bij ons in de salon werken wij met de purus lijn van Medex De producten werken talgregulerend en anti-septisch, maar drogen daarbij de huid niet uit. Overtallig vetafscheiding blijft op de huidoppervlakte liggen, dit veroorzaakt een ophoping van dode huidcellen. Hierdoor wordt de opperhuid dikker en produceert mee-eters die vanwege bacterien gaan ontsteken.De gevolgen zijn dan helaas zeer zichtbaar, glimmen van de huid, wijde porieen, zwarte mee-eters, puitjes en een onregelmatige dikke huid.

Vooral deze vettere onzuivere huiden hebben baat bij deze dieptereinigende behandelingen omdat deze ook de vochtbalans weer herstellen en in evenwicht brengt. Het bevroderd de doorbloeding waardoor de huid weer een frisse gezonde en schone uitstraling krijgt. Pijn en jeuk verminderend.Onze acne behandelingen bestaan uit: reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, reiningingsmasker, lotion en dag of nacht vezorging Wij adviseren wel om een kuur verband aan te gaan voor beste resultaat en deze behandeling om de vier weken te boeken, heel belangrijk is hierbij de producten thuis door te gebruik en onze verdere adviezen op te volgen, dit is zeer belangrijk voor het beste resultaat.


Prijs voor deze behandeling is € 39.50

contact ons


Nieuws

Meer nieuws