Acne

Dit huidprobleem is meestal erg vervelend en zorgt voor onzekerheid. Met de juiste behandelingen en de juiste producten voor thuisgebruik is er best veel aan te doen.

 

foto

 

Bij de acnebehandelingen bij ons in de salon werken wij met Medex De producten werken talgregulerend en anti-septisch, maar drogen daarbij de huid niet uit.  

Overtallig vetafscheiding blijft op de huidoppervlakte liggen, dit veroorzaakt een ophoping van dode huidcellen. Hierdoor wordt de opperhuid dikker en produceert me-eters en vlekke die vanwege bacterien gaan ontsteken.

De gevolgen zijn dan helaas zeer zichtbaar, glimmen van de huid, wijde porieen, zwarte mee-eters, puitjes en een dikke huid.

Tijdens deze behandelingen en gebruik thuis van deze lijn kan je gewoon make-up gebruiken.

Vooral deze vettere onzuivere huiden hebben baat bij deze dieptereinigende behandelingen omdat deze ook vochtbalans weer herstellen en in evewicht brengt. Het bevroderd de doorbloeding waardoor de huid weer een frisse gezonde en schone uitstraling krijgt. Pijn en jeuk verminderend.

Onze acne behandelingen bestaan uit: reiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, reiningingsmasker, lotion en dag of nacht vezorging Wij adviseren om deze behandeling om de vier weken te boeken en de producten voor thuis gebruik en onze adviezen zijn belangrijk voor het beste resultaat.


Prijs voor deze behandeling is € 37.50

Jeugdbehandeling acne of verzoring 30 min. incl. wenkbrauwen bijwerken (tot 18 jaar)  € 27,50

contact ons


Nieuws

Meer nieuws