Gezichtsbehandelingen

Een gezichtsbehandeling bij Beauty Center de Terp in Hoogeveen (Drenthe) is ontspanning en verzorging.

Gediplomeerde schoonheidsspecialisten 

De gezichtsbehandelingen in onze schoonheidssalons worden gegeven door gediplomeerde schoonheidsspecialistes. Wij werken met het merk Maria Galland, een gerenommeerd merk uit Frankrijk.
Onze standaard gezichtsbehandeling bestaat uit reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, het bijwerken van wenkbrauwen, massage, oog- en gezichtsmasker en eindigt altijd met een dag- of nachtverzorging.

Gezichtsbehandelingen

Voor onze gezichtsbehandelingen maken wij gebruik van producten van het topmerk Maria Galland. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes zijn volledig getraind bij Maria Galland. Haar specialiteiten zijn gezichtsbehandelingen die in onze schoonheidssalon worden aangeboden. De producten van Maria Galland gaan verder dan gewone gezichtsverzorging. Ze beschermen en verzorgen individueel en spelen in op de speciale behoefte van uw huid. De huidverzorgende producten van Maria Galland maken huidverzorging tot een bijzondere ervaring.

Ook kunt u deze gezichtsbehandelingen in duo verband boeken. Een leuke en gezellige ervaring. Een gezichtsbehandeling samen met vriendin, moeder of dochter!
 

Contact ons


Voor meer informatie en prijzen:

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Meer nieuws