Nieuw bij ons zijn de anti-aging behandeling in onze salon met de 
ActivÁge lijn van Maria Galland.
 

            

Activerende behandelingen voor de rijpere huid.
Met peptiden en stamcellen, deze zorgen samen voor het steviger maken van de slapper wordende huid.

Stamcellen hebben de eigenschap om te transformeren, ze gaan de functie overnemen van cellen die minder werken. Het is een reparatie cel. Wij adviseren u graag over deze speciaal behandelingen en gebruik voor thuis.
Maria Galland presenteert vier innovatieve producten met een unieke werkstoffencombinatie, die de centrale huidfuncires activeren en de huidverandering door het ouder worden en het mileu herstellen


Gezichts behandelingen met de Activ'age:

Soin Masque Thalasso  € 83.00

Soin Cocon  € 83.00

Soin Modelant    € 93.00


 

Serum


Werkt 3 keer sneller dan de creme, met stamcellen en hyaluronzuur, werkt liftend door de peptiden. De lichte structuur dringt snel door in de huid.

Dag en nacht creme


Een dag en nacht creme met een intensief effect voor een gladdere en stevigere huid.  Deze creme heeft een luchtige structuur activeert, voed, maakt steviger, gladder, elastischer en heeft een zichtbaar anti-rimpel effect. Hydratatie wordt aanzienlijk verbeterd

Gezichts masker


Een verfrissend en voedend masker, Activeert de huid. Als nachtverzorging als kuur 3 keer per week. Als masker 1 maal per week 10 min inwerken en de rest inmasseren voor de nacht.

Gezichtsspray


Een verzorgende en verfrissende gezichtsspray, bevat glesjerwater en zeer actieve werkstoffen als hyaluronzuur. Fixeert make-up, hydrateert, kalmeert verfrist en ontspant. Spray over je make-up voor een boost tussendoor. Heerlijk bij bijv een opvlieger of op reis. Het resultaat is een stralende huid!

 

                                                    

Nieuws

Meer nieuws