Maria Galland gezichtsbehandelingen

Wij werken in onze salon met het gerenommeerde merk Maria Galland.
Wij hebben verschillende gezichtsbehandelingen in ons pakket en werken daarin met de op uw huid afgestemde producten.


Basis gezichtsbehandeling € 54,00


Reiniging, peeling, voorbereidend masker, epileren, gelaats-, decollete- en nekmassage, oog- en gelaatsmasker en dagverzorging.

  • extra concentraat € 12,50

Korte gezichtsbehandeling  € 39,00


Reiniging, peeling, voorbereidend masker, bijwerken wenkbrauwen, masker en dagverzorging.

  • extra concentraat € 12,50

Speciale gezichtsbehandelingen Maria Galland
inclusief epileren

Soin Thalasso € 76,00

Een gezichtsbehandeling met het verkoelende Masque Thalasso op basis van algen. Een intensieve vochtkuur, super ontspannend en wist alle sporen van vermoeidheid uit de huid.

Soin Cocon € 76,00

Bij deze behandeling draait alles om wellness en ontspanning, met  twee gezichtsmaskers, waaronder het zachte schuimmasker dat uw gezicht omhult als een cocon. Een perfecte anti-stress behandeling.

Soin Masque Modelant € 86,00

De klassieker onder de behandelingen van Maria Galland.
Het uit zichzelf verwarmende minerale masker heeft een spectaculair lifting effect. Tevens behandelt het masker de verschillende problemen van de afzonderlijke huidzones als in een mozaïk. Het thermisch effect van het masker zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal kunnen worden ingesluisd met buitengewone resultaten. Incl handmassage!

Soin Jeunesse € 69,00
verzorgingsmethode voor een jeugdige uitstraling
 

Deze behandeling is ideaal bij een vermoeide huid, met gebrek aan uitstraling en de eerst tekenen van huidveroudering aantreden. Kortom voor de drukke 30+vrouwen met kleine kinderen, (slaap gebrek)  hard werken en een dynamische manier van leven is deze 'snelle' maar super ontspannende behandeling gemaakt met heerlijke massage's en de rijke producten van de lijn Lumin'Éclat die zorgen voor een betere uitstraling, vermindert de eerste lijntjes en geven weer energie aan huid en geest!

Activ’Age

Activerende behandelingen voor de rijpere huid met de:

Soin Masque Modelant    € 93.00
Soin Thalasso                  € 83.00
Soin Cocon                       € 83.00

Lees meer over deze behandelingen!

Soin Mille Lumiere € 120,00

(duur 90 min) 

Voor optimale uitstraling en een onmiddelijke anti-aging werking.Twee maskers, een weldadige massage en zeer hoogwaardige producten dragen bij aan een vermindering van rimpels en herstel en versteviging van de huid.

Soin Masque Modelant Yeux € 26,50

Dit koele algenmasker voor de ogen geeft meteen een gevoel van ontspanning, verfrist en stimuleert. De rimpeldiepte vermindert direct met bijna 50%! De dunne en gevoelige huid rondom de ogen wordt verstevigd en glad gemaakt.

 


Gelaatsbehandeling voor de man:

Soin Homme Gallant € 54,00

Een complete gelaatsbehandeling aangepast aan de behoeften van de mannenhuid.

Reiniging, peeling, voorbereidend masker, onzuiverheden verwijderen, aangepaste gelaatsmassage, oog- en gelaatsmasker en dagverzorging.

  • Extra concentraat € 12,50

Soin Homme Thalasso € 76,00

Een powerkuur uit de zee, pure wellness. Het verkoelende Masque Thalasso is een intensieve vochtkuur die ontslakkend werkt, de stofwisseling stimuleert en gestreste huid repareert  Het masker op basis van algen is super ontspannend en wist alle sporen van vermoeidheid uit de huid.

De behandeling is aangepast aan de behoeften van de mannenhuid.

  • Extra concentraat € 12,50

Meer lezen over Maria Galland »

Voor meer informatie of afspraak

 

contact ons


Nieuws

Meer nieuws