NANO-Dermabrasie

Wat is een Nano-dermabrasie behandeling

Nano-dermabasie polijst de huid met gebruik van microscopisch kleine naaldjes. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag geschraapt zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan, en kleurt iets rossig. Het is een enorme oppepper voor je huid en in kuurverband kun je met NANO-dermabrasie ook zeker de huid een flinke booster geven waardoor een lichte huidverbetering zichtbaar wordt. Het is te vergelijken met micro-dermabrasie. Wij blijven echter met deze behandeling op de hoornlaag werken.

De nano-dermabrasie behandeling is een effectieve manier om uw huid oppervlakkig op te frissen. Om het resultaat van uw behandeling te optimaliseren brengt de huidspecialist tijdens de behandeling actieve werkstoffen in de huid. Ook na de behandeling zal de huid de actieve werkstoffen uit uw huidverzorgingsproducten beter opnemen.

 

Indicaties waarvoor Micro-Needling wordt toegepast?

  • Acne

  • Grove huidstructuur

  • Grauwe huid

  • Verouderde huid

  • Betere doorbloeding

  • Oppepper voor de huid

     

Wat houdt de behandeling in?

Bij een nano-dermabrasie behandeling wordt gebruik gemaakt van microscopisch kleine naaldjes die zeer snel op en neer bewegen. Er wordt over het algemeen geen pijnsensatie ervaart. Nano-dermabrasie is een snelle behandeling zonder herstelperiode.

Nano-dermabrasie kan op zich worden uitgevoerd of in kuurverband. De kosten van deze behandeling variëren van €49,- tot € 75.00 per behandeling. 
Deze behandeling is voor een huidverbetering ook in kuur verband: 3 keer om de week te adviseren. Maar kan ook heel mooi bij een reguliere gezichts behandeling gepland worden.


Prijzen:

Nano-dermabrasie behandeling € 75.00 (30 min)
incl reininging van de huid, ampul en verzorgende dagcreme

In een reguliere behandeling € 49.00


Heeft u interesse gekregen of wilt u meer informatie over deze behandeling? Maak dan

nu een afspraak!

Nieuws

Meer nieuws