Quanis dermafiller - de filler zonder naalden

Nieuw bij Beauty Center de Terp Hoogeveen (Drenthe)

Quanis dermafiller is een uniek, innovatief, veilig en eenvoudig behandelconcept voor kraaienpootjes, wallen, droogtelijntjes. Deze nieuwe methode kent geen downtime, is pijnloos en is een veilige manier om je huid te verjongen.De uit Japan fkomsige Quanis dermafiller is een hele vernuftige pach, ofwel pleister, waarvan piepkleine gekristalliseerde hyaluronzuurpuntjes in combinatie met collageen en vitamine C zijn bevestigd. De kristallen fungeren als microscopische kleine naaldjes die, gevuld met hun werkzame stofjes, doordringen tot diep in het stratum corneum. Ze versmelten met én in je huid.

Hyaluronzuur wordt normaal door artsen geïnjecteerd maar omdat de structuur van de moleculen zo klein is gemaakt dat het inderdaad lukt om op deze manier de huid in te kunnen penetreren.

Onze huid verliest elasticiteit en aanmaak van collageen wordt minder naarmate we ouder worden. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en heeft de eigenschap vocht vast te houden.

Door het insluizen van hyaluronzuur dmv de pach van Quanis dermafiller direct onder de opperhuid trekt de huid op de behandelde plek vocht aan, waardoor rimpels verdwijnen en de huid stevig en flexibel wordt en aanvoelt.

Pijnloos veilig en eenvoudig met direct resultaat

De behandeling bestaat uit 1 professionele behandeling in de salon met een extra intensiteit in afgifte van hyaluronzuur. Ideaal om het gebied een echte oppepper te geven en voor te bereiden op het gebruik van de speciale patches voor thuis in een  home kid met een kuur van 4 weken, 2 maal per week.
Het effect zal enkele dagen tot zeker een week aanhouden na de behandeling in de salon. Dit kun je thuis verlengen met een kuur, en daarna is 1 keer week onderhouden voldoende voor langdurig resultaat!

Als je geen injactables wilt, maar wel effect


Prijzen:

Behandeling in de salon € 49.95

Home -kid met acht behandeling € 199.00

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem gerust contact op met Beauty Center de Terp in Hoogeveen

 

 

 

 

 

Nieuws

Meer nieuws