Epileren / verven/ harsen      

Bij ons kunt u ook terecht voor het epileren of harsen van de wenkbrauwen, het verven van wimpers en wenkbrauwen of het harsen van bovenlip, kin en gelaat.

     

Wenkbrauwen zijn enorm bepalend voor de uitstraling en vorm van uw gezicht. Het verven van wimpers en/of wenkbrauwen zorgt voor nog meer nadruk in uw gezicht. Laat dit doen bij een gediplomeerde schoonheidsspecialiste. In de schoonheidssalon van ons Beauty Center de Terp in Hoogeveen zijn wij volledig getraind om te bepalen wat mooi bij u past.

Ogen zijn belangrijk in het gezicht en bepalend voor uw uitstraling. Wimpers en/of wenkbrauwen verven is ideaal als men zich niet elke dag wil opmaken, maar toch een verzorgde uitstraling wenst. Ook bij veel sporten en zwemmen is het verven van wimpers en wenkbrauwen ideaal voor een mooi verzorgde, open blik. Gebruikt u wel make-up, dan zult u merken dat u minder mascara hoeft te gebruiken voor een intensiever resultaat.

Wij verven uw wenkbrauwen of wimpers in onze schoonheidssalon met speciale verf. Ook voor gevoelige ogen is deze behandeling mogelijk. U hoeft dan niet iedere dag mascara te gebruiken.


Voor meer informatie of het maken van een afspraak

Contact ons


Prijzen

Wenkbrauwen en wimpers Los In behandeling
Wenkbrauwen epileren of harsen

€ 13,50

€ 12,50
Wenkbrauwen verven € 13,50 € 12,50
Wimpers verven € 13,50 € 12,50
Wimpers en Wenkbrauwen verven € 21,00 € 18,00
     
Gelaat € 28,50 € 22,50
Bovenlip, kin of wangen harsen € 13,50 € 12,50
Bovenlip en kin harsen € 20.50 € 18.00
     
   
Milia (gerstenkorrels)  
Milia verwijderen 15 min € 15,00
Milia verwijderen incl. reiniging + dagverzorging 25 min € 19,95
   

 


 

Nieuws

Meer nieuws