Online afspraak maken

Tanden bleken vanaf € 40,00

Bij Beauty Center de Terp in Hoogeveen (Drenthe) bleken wij uw tanden veilig en snel.

Onder invloed van ons dagelijks eet- en leefpatroon, zoals roken, door pigmenten in het het eten en het drinken van koffie, thee en rode wijn krijgt men een aanslag op het glazuur en een verkleuring van de tanden. Ook leeftijd speelt hierin een grote rol. De natuurlijke teint van de tanden wordt bepaald door de dikte van het tandbeen (dentine).

In de schoonheidssalon van Beauty Center de Terp in Hoogeveen (Drenthe) kunt u door een korte en veilige behandeling de tanden een paar tinten lichter laten maken. Niet ieder gebit zal ineens parelwit worden, maar een paar tinten lichter is wel heel goed mogelijk. Wij werken met de lamp en de gels van Oxiwhite en Extreme smile.

Prijzen

 
Basis tanden bleken 3 x 15 min. € 81,00
Plus behandeling 4 x 15 min. €101,00
Onderhoud: elke 3 maand 20 min € 40,00

 

Online afspraak maken

 

Meer informatie

De behandeling is pijnloos. We gebruiken een non-peroxide gel. Echter is het belangrijk dat er íets peroxide in zit of vrij moet komen willen we iets van resultaat behalen. Soms kunnen de tanden wat gevoelig reageren, maar dat is gelukkig van korte duur. De eerste vier uur na de behandeling raden wij aan alleen water of melk te drinken. Ook is ons advies minimaal een dag geen voedsel met kleurstoffen, zoals rode kool of rode biet te eten.

Vullingen en kronen kleuren niet mee, de kleur hiervan kan eventueel bij de tandarts aangepast worden.

tanden bleken de terp hoogeveentanden bleken de terp hoogeveen

Nieuws

Meer nieuws