Harsen

U kunt in onze schoonheidssalon van Beauty Center de Terp in Hoogeveen (Drenthe) ongewenst haar van lichaam en gezicht laten verwijderen door middel van vloeibare hars.

benen harsen beauty center de Terp Hoogeveen

Harsen is een tijdelijke manier om haar te verwijderen. Om voor een langdurige periode verlost te kunnen zijn van overtollige haargroei is harsen een uitstekende oplossing. Na het harsen zullen de haren weer als zachte haren aangroeien. Anders dan met scheren zullen er na het harsen geen harde stoppels terugkomen.

De huid wordt eerst gedesinfecteerd en daarna wordt de warme, vloeibare hars aangebracht. De hars waar wij mee werken, is zacht voor de huid en hecht zich aan de haren en niet aan de huid. Daardoor krijgt u zo min mogelijk reactie. De hars wordt verwijderd met een snelle beweging en de hars, inclusief de haren, worden vanuit het haarzakje verwijderd. Na het harsen worden de overtollige harsresten verwijderd met Azuleen olie en wordt de huid gekalmeerd met een verzachtende aloë vera gel. De haren blijven gemiddeld 3 tot 5 weken weken weg, al naar gelang de snelheid van uw haargroei.


Prijzen

Harsen bikinilijn € 26,00
Harsen oksels € 17,50
Harsen onderarmen € 17,50
Harsen onder- en bovenarmen € 22,50
Harsen onder- of bovenbenen € 25,00
Harsen onder- en bovenbenen € 45,00
Harsen rug + schouders € 32,50

Voor het maken van een afsrpaak of meer informatie:

contact ons


Nieuws

Meer nieuws