Online afspraak maken

Maakt kennis met Dokter Isabella, cosmetisch arts bij Beauty Center de Terp!

1 keer per maand bij ons aanwezig.

Dokter Isabella gaat voor een natuurlijk resultaat, niemand die het ziet behalve jij. Dokter Isabella heeft meer dan 10 jaar ervaring en is een van de meest bekende cosmetisch arsten van (Noord)Nederland. Haar beroep is haar grootste liefde en passie en staat onder clienten bekend als ‘Lieve arts die goed luistert naar wat je wilt’.

"Het vak van de cosmetische en esthetische geneeskunde is mijn leven, mijn liefde en mijn passie." Aldus Dr. Isabella.

Dr. Isabella heeft met veel van Nederlands grootste namen samengewerkt en in diverse grote en bekende privé klinieken ervaring opgedaan.

"Cosmetische geneeskunde is een zeer serieus vak binnen de geneeskunde, ook al wordt het helaas vaak niet zo gezien. Daarom is het belangrijk om allereerst arts te zijn en daarnaast ook goed opgeleid binnen het vakgebied." Aldus Dr. Isabllea. Nederland is uniek hierin omdat Nederland als eerste land in Europa een specialistische opleiding tot cosmetisch arts heeft opgezet. Dr. Isabella is trots om te mogen zeggen dat zij de eerste generatie artsen is geweest die aan die opleiding hebben mogen meedoen.

Dokter Isabella heeft eerst Farmacie gestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen en deze tevens afgerond in 2006 alvorens ze in 2009 haar studie Geneeskunde aan dezelfde universiteit heeft afgerond. Plastische Chirurgie, Dermatologie en Psychiatrie hebben allemaal aan haar ervaring als arts bijgedragen toen ze in 2012 verliefd werd op de cosmetische en esthetische geneeskunde.

Met gepaste trots laten wij u weten dat dokter Isabella het profiel specialisme Cosmetisch Arts KNMG (Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst) heeft behaald in december 2022! Jarenlange studie, kennis en ervaring heeft haar daar gebracht wat ze wilde bereiken. Voor een commissie en een inspectie, die heel streng beoordelen, heeft Isabella dit behaald! Zij behoort nu tot een selecte groep zeer ervaren artsen, geregistreerd in KNMG, bevordert door het NVCG, met als resultaat dat u in één van de beste handen bent. 

Dokter Isabella blijft altijd maar herhalen dat ze botox & fillers doet omdat je zo lang mogelijk jezelf wilt blijven! Omdat je graag wilt dat je vakantiefoto’s ieder jaar weer dezelfde persoon laten zien en niet iemand die er steeds meer vermoeid uit begint te zien.

"I will not let age change me. I will change the way I age." - Dokter Isabella

website dokter Isabella

Nieuws

Meer nieuws