Online afspraak maken

Hand- en voetverzorging 

De heerlijke hand- en voetverzorging met de Spa Manicure en Spa Pedicure is een ware belevenis in ons Beauty Center de Terp in Hoogeveen (Drenthe).
De producten van Spa die wij gebruiken zijn gecertificeerde producten die echte arganolie bevatten. De hand- en voetverzorging zorgt voor een zijdezachte en verzorgde huid!
manicure , handmassage de Terp Hoogeveen

Ook de handen kunnen zo nu en dan wat verzorging gebruiken. Zowel in de warme als koude maanden hebben de handen aandacht nodig, maar dit wordt vaak vergeten. Overigens is een handbehandeling erg leuk om te krijgen of kado te doen!

Handverzorging

Prijzen

Los

Spa korte handbehandeling € 30,00

 

Online afspraak maken


Voetverzorging 

voetbehandeling de Terp HoogeveenDe meest voorkomende huidproblemen van de voeten kunnen op een gemakkelijke manier worden opgelost. De producten van Spa die wij gebruiken, zijn gecertificeerde producten die de echte arganolie bevatten. De voetverzorging zorgt voor een zijdezachte en verzorgde huid!

Met de producten van Spa pedicure kunnen wij veel voor u doen op het gebied van voetverzorging.

Prijzen

Los

Spa voetbehandeling € 30,00

 

Online afspraak maken


Cosmetische pedicurebehandeling € 40,00

Mediheel is een totaal andere manier van onteelten.

Mediheel is een cosmetische pedicure behandeling volgens de mediheel methode.
Een uniek, nieuw en revolutionair concept waarbij in 7 stappen je voeten weer als nieuw zijn!

In deze behandeling werken we met een peeling met super actieve werkstoffen, waaronder AHA fruitzuren, die ervoor zorgen dat dode huidcellen verwijdert worden. Hierdoor is Mediheel een pedicurebehandeling met een langer effect.

Meer informatie

Nieuws

Meer nieuws