Online afspraak maken

Botox en fillers

Voordelig botox en fillers in het Noorden van het land door een ervaren en geregistreerde cosmetisch arts! Ook voor botox en fillers kunt u terecht in ons Beauty Center in Hoogeveen Drenthe. Iedere maand is er een cosmetisch arts bij ons aanwezig voor behandelingen met o.a. Botox en Fillers.

Beauty Center de Terp heeft een samenwerking met cosmetisch arts Drs. Edward Berendsen van Perfect Look.

De behandelingen door Drs. Edward Berendsen worden gegeven in ons Beauty Center in Hoogeveen (Drenthe) zodat u in een vertrouwde omgeving deze behandeling kunt ondergaan.

Drs. Edward Berendsen is een professionele  en geregistreerde cosmetisch arts met jarenlange ervaring. De werkwijze van Drs. Berendsen is om met een eenvoudige en zo subtiel mogelijke manier uw gezicht er jonger, frisser, zachter en minder vermoeid uit te laten zien. Met in het oog houdend, subtiel!

U kunt nu ook bij ons terecht voor ooglidcorrecties, facelifts en halsliften zonder dat er een mes aan te pas komt. Dit gebeurd met behulp van de plasma laser van Plexr.

De volgende data staat al bekend: maandag 7 juni + maandag 5 juli

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak:

Contact

Meer informatie

Voorafgaande aan de behandeling is er eerst een uitgebreid intake gesprek, waarin u uw wensen kenbaar kunt maken en u antwoord krijgt op al uw vragen en de mogelijkheden van Botox en Fillers.

Een intake en advies is gratis en geheel vrijblijvend!

Bekijk een filmpje van een frons-rimpel behandeling door drs. Edward op you tube:

https://youtu.be/NzVq0eUiwDE

Nieuws

Meer nieuws