Botox en fillers

Voordelig Botox en Fillers in het Noorden! Door een ervaren en geregistreerde cosmetisch arts. Ook voor botox en fillers kunt u terecht in ons Beauty Center in Hoogeveen Drenthe.
Iedere  maand is er een cosmetisch arts bij ons aanwezig voor behandelingen met oa Botox en Fillers.

Beauty Center de Terp heeft een samenwerking met cosmetisch arts Drs.Edward Berendsen van Perfect Look

De behandelingen door Drs. Edward Berendsen worden gegeven in ons Beauty Center in Hoogeveen, (Drenthe) zodat u in een vertrouwde omgeving deze behandeling kunt ondergaan.

Drs. Edward Berendsen is een professionele  en geregistreerde cosmetisch arts met jarenlange ervaring. De werkwijze van Drs.Berendsen is om met een eenvoudige en zo subtiel mogelijke manier uw gezicht er jonger, frisser, zachter en minder vermoeid uit te laten zien.
Met in het oog houdend, subtiel!

Vanaf nu kunt u ook bij ons terecht voor ooglidcorrecties, facelifts en halsliften zonder dat er een mes aan te pas komt. Dit gebeurd met behulp van de plasma laser van Plexr
Plexr - snijden zonder mes. Meer informatie.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen 0528-274534 of mailen. Voorafgaande aan de behandeling is er eerst een uitgebreid intake gesprek, waarin u uw wensen kenbaar kunt maken, u antwoord krijgt op al uw vragen en de mogelijkheden van Botox en Fillers of een evt andere cosmetische behandeling  worden besproken.
Een intake en advies is gratis en geheel vrijblijvend!


Bekijk een filmpje van een frons-rimpel behandeling door drs. Edward op you tube:

https://youtu.be/NzVq0eUiwDE


Hoge kwaliteit en service zoals u gewend bent bij en van  Beauty Center de Terp!

Klik hier voor de site: www.perfectlook.info

 

Contact opnemen

Voordelig Botox en Fillers, gewoon in Hoogeveen, Drenthe!

Nieuws

Meer nieuws