Online afspraak maken

Collageen stimulerende face-lift € 149,-

(mesotherapie zonder naalden)

(Incl. face lift ampul voor thuis t.w.v. € 25,00)

Het beste van twee behandelingen voor de ultieme huidverbetering!

Deze behandeling is een combinatie van een intensieve peeling met 30% fruitzuur, gemengd met kruiden van de Herbs Therapy en de microneedling. En het collageen vlies masker en faclift ampul

Niet bekend met deze behandelingen? Hier in het kort meer informatie:

AHA-fruitzuur-kruiden-peeling 30% 

Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke zuren als melkzuur, citroenzuur en wijnsteenzuur. Wij combineren deze intensieve peeling van 30% fruitzuren met de Herbs Therapy van Medex voor nog meer intensievere werking. 

Deze fruitzuur peeling versnelt het natuurlijke vernieuwsproces van de huid. De huid wordt frisser, strakker, mooier en zachter. 

Microneedling: 

Microneedling is een intensieve behandeling waarbij door een microfijne perforatie minuscule kanaaltjes in de huid worden gemaakt waardoor de werkstoffen de huid in worden gewerkt en in de diepre lagen hun werk kunnen gaan doen.

Er wordt in de huid een lichte schade veroorzaakt waardoor het natuurlijke herstel proces van de huid wordt geactiveerd. De cellen in de diepere huidlagen worden gestimuleerd tot versneld aanmaak van collageen en elestine. Hierdoor wordt de huid voller, steviger en mooier van kleur. verminderd lijnen en poriën.

De collageen stimulerende face-lift behandeling is niet alleen een combinatie van bovengenoemd, er is meer! 
Tijdens de microneedling behandeling wordt er gebruikt gemaakt van 3 super geconcentreerde werkstoffen voor het allerbeste resultaat! Door de naaldjes die kleine kanaaltjes in de huid maken zal de werkstoffen dieper in de huid kunnen komen om daar hun werk te doen.
Bij deze behandeling wordt ook het collageen vlies masker en het face-lift ampul ingezet. De ampul krijg je mee naar huis om het resultaat van de behandeling te blijven onderhouden en te blijven stimuleren.

Advies:

Ons advies is een kuur van 5/6 behandelingen om de 4 weken. Daarna onderhoud al naar gelang, 1 keer in de 3 maanden of vaker.

Voor deze speciale behandelingen willen wij graag contact voor het maken van een afspraak:

afsrpaak/contact  

Mesotherapy zonder naalden!

Voor iedereen die een hekel heeft aan naalden, of juist voor in de zomermaanden om toch door te kunnen gaan met huidverbetring is er de mesotherapie zonder naalden.
dmv electro impulsen, biologische microstroom, het insluizen van werkstoffen met ultrasone en als laatste het invriezen van de werkstoffen in de huid. Dit alles in 1 behandeling!
 

mesotherapy zonder naaldenmesotherapy zonder naalden

Nieuws

Meer nieuws