Online afspraak maken

Collageen stimulerende face-lift € 149,-

(Incl. face lift ampul voor thuis t.w.v. € 25,00)

Het beste van twee behandelingen voor de ultieme huidverbetering!

Deze behandeling is een combinatie van een intensieve peeling met 30% fruitzuur, gemengd met kruiden van de Herbs Therapy en de microneedling. En het collageen vlies masker en faclift ampul

Niet bekend met deze behandelingen? Hier in het kort meer informatie:

AHA-fruitzuur peeling 30%: 

Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke zuren als melkzuur, citroenzuur en wijnsteenzuur die door het lichaam zelf kunnen worden afgebroken. 

Deze fruitzuur peeling versnelt het natuurlijke vernieuwsproces van de huid. De huid wordt frisser, strakker, mooier en zachter. 

Microneedling: 

Microneedling is een intensieve behandeling waarbij door een microfijne perforatie minuscule kanaaltjes in de huid worden gemaakt.

Er wordt in de huid een lichte schade veroorzaakt waardoor het natuurlijke herstel proces van de huid wordt geactiveerd. De cellen in de diepere huidlagen worden namelijk gestimuleerd tot collageen aanmaak. 

De collageen stimulerende face-lift behandeling is niet alleen een combinatie van bovengenoemd, er is meer! 
Tijdens de microneedling behandeling wordt er gebruikt gemaakt van 3 super geconcentreerde werkstoffen voor het allerbeste resultaat! Door de naaldjes die kleine kanaaltjes in de huid maken zal de werkstoffen dieper in de huid kunnen komen om daar hun werk te doen.
Bij deze behandeling wordt ook het collageen vlies masker en het face-lift ampul ingezet. De ampul krijg je mee naar huis om het resultaat van de behandeling te blijven onderhouden en te blijven stimuleren.

Advies:

Ons advies is een kuur van 4/5 behandelingen om de 4 weken. Vervolgens de kuur om de drie tot zes maanden herhalen. 

Online afspraak maken

Nieuws

Meer nieuws