Online afspraak maken

Cosmetische pedicure € 40,00

Mediheel is een totaal andere manier van onteelten.

Mediheel is een cosmetische pedicure behandeling volgens de mediheel methode.
Een uniek, nieuw en revolutionair concept waarbij in 7 stappen je voeten weer als nieuw zijn!

In deze behandeling werken we met een peeling met super actieve werkstoffen, waaronder AHA fruitzuren, die ervoor zorgen dat dode huidcellen verwijdert worden. Hierdoor is Mediheel een pedicurebehandeling met een langer effect.

De behandeling:

De behandeling bestaat o.a. uit een chemische peeling wat ervoor zorgt dat dode huidcellen van de voeten verwijdert wordt. Hierna worden de voeten gescrubt zodat we gladde en mooie voeten overhouden! 

Ook vijlen en verzorgen wij tijdens deze behandeling de gezonde nagels en nagelriemen met een speciale olie. Dit is een anti schimmelwerend nagelriemverzorgingsproduct om uw nagelriemen onder alle omstandigheden in conditie te houden.

De voeten worden verzorgd tijdens deze pedicure behandeling met de Foot Perfector. Een unieke gel poeder techniek wat super glad is tijdens het masseren van de voeten, maar wat snel droogt. Hierdoor garanderen wij een anti slip effect na het einde van de pedicurebehandeling. 

We sluiten de pedicure behandeling af met de Gold Spritz, de “Star of the Show”, waarbij we onze handtekening afgeven aan onze MediHeel pedicurebehandeling met een glamoureuze look aan de benen en voeten. Het product heeft een fijne parfum met een glinsterend effect.

Tevens kan er voor gekozen worden de nagels te voorzien van een klein lakje.

Let wel: Dit is een cosmetische pedicure behandeling, voor problemen als likdoorn, kalknagels en schimmel moet je voor deze speciale zorg bij de pedicure zijn.

inclusief lakken = € 47,00

Online afspraak maken

Nieuws

Meer nieuws