Online afspraak maken

Cadeaubon

cadeaubon beauty center de Terp Hoogeveen

 

 

 

 

 

 

 

Een cadeaubon van Beauty Center de Terp, leuk om te geven en verrassend om te krijgen! U bent geheel vrij in het door u te besteden bedrag; een cadeaubon van Beauty Center de Terp is er al vanaf twintig euro. Dit bedrag mag naar keuze aan een arrangement, behandeling of product besteed worden.

We hebben het u nu nog makkelijker gemaakt om een bon cadeau te geven. U kunt hieronder meteen het bezorgadres invullen en wij zorgen ervoor dat de cadeaubon leuk verpakt bij de juiste persoon terecht komt. Bovendien berekenen wij geen administratiekosten en wordt uw cadeaubon gratis verzonden!

U kunt de cadeaubon natuurlijk ook telefonisch bestellen tijdens de openingsuren of afhalen bij Beauty Center de Terp.


Cadeaubon gegevens

Vul hieronder de naam van de afzender in zoals deze op de bon moet worden vermeld. Vul ook de waarde van de cadeaubon in (minimaal 20 euro). U kunt optioneel ook nog een korte, persoonlijke tekst op de bon laten vermelden (maximaal 100 karakters).

*
*


Factuuradres

Wij sturen de rekening naar het volgende adres. Hier komen géén extra kosten bij; u betaalt alleen het bedrag dat op de cadeaubon komt te staan.

*
*
*
*
*
*


Bezorgadres

De cadeaubon meteen bij iemand anders laten bezorgen? Wij regelen het voor u! Vul hieronder het bezorgadres in en wij sturen de cadeaubon gratis op. Wilt u de bon liever zelf (op het factuuradres) thuisbezorgd krijgen? Laat het bezorgadres dan gewoon leeg.
Velden met een * zijn verplicht.

(Cadeaubonnen zijn geldig tot 1 jaar na uitgifte. Niet betaalde cadeaubonnen zijn niet geldig, ongeacht ons recht om nakoming van betaling te vorderen.)