Online afspraak maken

Medex  - Bio Science Cosmetics

Medex: modern, high tech en toch romantisch.

Medex de Terp Hoogeveen

 

 

 

 

 

Medex huidverzorging voor gezicht en lichaam van Hollandse bodem. Medex is een wetenschapelijk natuurcosmetica bedrijf met een luxe uitstraling. Medex is volledig biologisch, ecologisch, bevat zoveel als mogelijk natuurlijke werkstoffen en natuurlijke parfums. Er wordt absoluut niet getest op dieren. Medex producten bevat geen siliconen of gevaarlijke parabenen.
Medex Bio Science Cosmetics, een Nederlands bedrijf, gevestigd in het Noorden van het land. Met een eigen laboratrium en productie. Zo blijft Medex niet alleen bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten maar ook aanpassingen en veranderingen in de reeds ontwikkelde producten. 


Dhr. Stein heeft Medex in 1979 gestart als een farmaceutisch bedrijf. Inmiddels is dit Nederlandse familie bedrijf uitgegroeid tot een cosmetica bedrijf. Met de meest hoogwaardige en luxe huidverzorgins producten. 
Uitgangspunten van Medex zijn:

  • producten moeten ook voor een gevoelige huid geschikt zijn
  • waar mogelijk worden natuurlijke ingredienten gebruikt
  • geen toevoegingen van kleur en geurstoffen dan strikt noodzakelijk
  • er wordt nooit getest op dieren
  • van de werkzame stoffen worden alleen de meest werkzame vorm en combinatie gebruikt 
  • er wordt niet bezuinigd op kwaliteit

Lees hier verder voor de behandelingen die wij u aanbieden in onze salon met Medex.


Wist u dat:

110 producten van Medex voldoen aan de eisen van veganisten, zonder dat Medex bewust in de research daar naar gezocht heeft.

M.b.t. de classificatie “Vegan” kan Medex melden dat voor vele Medex-producten al jarenlang opgaat zoals bijvoorbeeld bij de 24 Hours Cream.

Ook voor inhoudsstoffen die andere fabrikanten uit dierlijke bron nemen, zoals bijvoorbeeld Glycerine, Hyaluronic Acid en Stearic Acid, neemt Medex de plantaardige bron, dus de vegan varianten.

Een klein deel van het Medex-assortiment is niet vegan, hier wordt gebruik gemaakt van bijv. honing, propolis of bijenwas.

Als u wilt weten welke producten dit zijn, dan kunnen wij u dat laten weten.


Quintenstein - Medex

Quintenstein de Terp Hoogeveen

Ook werken wij bij Beauty Center de Terp in Hoogeveen met de luxe lijn van Medex: Quintenstein, een lijn met essentiele olien.

Een lijn met de kracht uit de natuur en de hightech van Medex. Met een uitstraling van de tijd dat glamour nog niet voor iedereen was weggelegd. Het gaat om de uitzonderlijke kwaliteit van de inhoud van Quintenstein. Er is meer: de verpakking van Quintenstein beschermen de natuur. Alles is uitsluitend van gerecycled materiaal gemaakt.

"Een jongere uitstraling met Quintenstein"

Medex.eu

Nieuws

Meer nieuws