Webshop Medex

(de meeste van alle Medex en Quintenstein producten zijn in onze salon verkrijgbaar. Mochten wij echter iets niet op voorraad hebben staan dan kunt u altijd terecht bij deze webshop) 

 

Medex  - Bio Science Cosmetics

Medex de Terp Hoogeveen
 

               

 

 

         Medex; Modern, High tech en toch romantisch

 

Medex huidverzorging voor gezicht en lichaam van Hollandse bodem. Medex is een wetenschapelijk natuurcosmetica bedrijf met een luxe uitstraling. Medex is volledig biologisch, ecologisch, bevat zoveel als mogelijk natuurlijke werkstoffen en natuurlijke parfums. Er wordt absoluut niet getest op dieren. Medex producten bevat geen siliconen of gevaarlijke parabenen.

Medex Bio Science Cosmetics, een Nederlands bedrijf, gevestigd in het Noorden van het land. Met een eigen laboratrium en productie. Zo blijft Medex niet alleen bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten maar ook aanpassingen en veranderingen in de reeds ontwikkelde producten. 


Dhr. Stein heeft Medex in 1979 gestart als een farmaceutisch bedrijf. Inmiddels is dit Nederlandse familie bedrijf uitgegroeid tot een cosmetica bedrijf. Met de meest hoogwaardige en luxe huidverzorgins producten. 
Uitgangspunten van Medex zijn:

  • producten moeten ook voor een gevoelige huid geschikt zijn
  • waar mogelijk worden natuurlijke ingredienten gebruikt
  • geen toevoegingen van kleur en geurstoffen dan strikt noodzakelijk
  • er wordt nooit getest op dieren
  • van de werkzame stoffen worden alleen de meest werkzame vorm en combinatie gebruikt 
  • er wordt niet bezuinigd op kwaliteit

Lees hier verder voor de behandelingen die wij u aanbieden in onze salon met Medex.

 

Quintenstein - Medex

Quintenstein de Terp Hoogeveen

Ook werken wij bij Beauty Center de Terp in Hoogeveen met de luxe lijn van Medex: Quintenstein, een lijn met essentiele olien, 

Een lijn met de kracht uit de natuur en hightech van Medex laboratorium. met een uitstraling van de tijd dat glamour nog niet voor iedereen was weggelegd.  Het gaat om de uitzonderlijke kwaliteit van de inhoud van Quintenstein. er is meer: de verpakking van Quintenstein beschermen de natuur. Alles is uitsluitend van gerecycled materiaal gemaakt.

 

"Een jongere uitstraling met Quintenstein"
 

Iedereen wil ouder worden en nog nooit is een goed verzorgde vrouw lelijker geworden van een rimpeltje, zeker niet van lachrimpeltjes. 
Bij Medex wordt gewerkt met de modernste methodes op wetenschappelijk gebied, om de reeds aangetaste huid te kunnen herstellen en de vochtigheidsgraad optimaal in balans te houden. Het effect is rimpeltjes/kraaienpootjes minder zichtbaar worden en tot een minimum beperkt blijven. Ze worden tegengehouden, vervagen, tot zelfs verdwijnen en de huid wordt stevig gehouden.

 

"Iedereen wil ouder worden en nog nooit is een goed verzorgde vrouw lelijker geworden van een rimpeltje, zeker niet van lachrimpeltjes."

"Natuurcosmetica met optimale kracht, goed verdraagzaam en luxe uitraling, dat is Medex" 

"De vrouw die elke dag een half uur besteedt aan huidverzorging en iedere zes weken een schoonheidsspecialiste bezoekt, onderscheidt zich al na haar 35e levensjaar van andere vrouwen en elk jaar wordt dit verschil groter"

"Medex met een eigen productie centrum, modern ontwikkelingslabaratorium"

"Medex; Modern, High Tech en toch romantisch"

 

Bekijk onze gelaatsbehandelingen met Medex 


https://www.medex.eu/

Nieuws

Meer nieuws