Online afspraak maken

Schoonheidssalon Hoogeveen

Beauty Center De Terp een begrip in Hoogeveen

beauty center de Terp Hoogeveen Schutstraat

In deze hedendaagse drukke tijd is het prettig om heerlijk te ontspannen. Beauty Center de Terp combineert ontspanning met hoogwaardige gezichts- en lichaamsbehandelingen, die daadwerkelijk bijdragen aan uw welbevinden.

De Schoonheidssalon van Hoogeveen

Beauty Center de Terp is gevestigd in een uniek en karakteristieke locatie middenin het stadscentrum van Hoogeveen Drenthe. Waar twee werelden samenkomen, de rust van weleer en de bruisende levendigheid van het heden.
In een sfeervolle, rustige omgeving maken vermoeidheid en spanningen plaats voor een energiek gevoel. Dat maakt een bezoek aan Beauty Center de Terp telkens weer tot een belevenis. Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan in onze schoonheidssalon voorop.

 

beauty center de Terp Hoogeveen Schutstraatbeauty center de Terp Hoogeveen Schutstraatgezichtsbehandeling de Terp Hoogeveenduo gezichtsbehandeling beauty center de Terp Hoogeveenwenkbrauwen epileren harsen de Terp Hoogeveen


Beauty arrangementen

Beauty Center de Terp biedt u op schoonheidsgebied alles wat u zich maar wensen kunt! Naast alle klassieke schoonheidsbehandelingen (tevens mogelijk met twee personen tegelijk in onze duo-ruimte) kunt u zich ook laten verwennen met meer specifieke behandelingen, zoals bijvoorbeeld een thalasso-behandeling, een hotstone massage of een pakking.  Ook kunt u er terecht voor permanente make-up, micro needling, afslanken, cavitatie, tanden bleken en ook voor de injectables. U kunt bij ons terecht voor beautyarrangementen van een dagdeel.

Bij Beauty Center de Terp kunt u kiezen uit:

  • speciale beauty- en ontspanningsarrangementen;
  • een groot aantal behandelingen van hoge kwaliteit.
  • huidverbeterende en huidverjongende behandelingen.


Merken

Onze vakkundige en ervaren schoonheidsspecialistes werken met hét topmerk voor gelaats- en lichaamsbehandelingen van Medex Bio Science Cosmetics.

Medex bij Beauty center de Terp Hoogeveen

Schoonheidssalon

In onze schoonheidssalon kunt u zich laten verwennen door de vakkundige schoonheidsspecialistes van Beauty Center de Terp. Wij beschikken over meerdere stoelen. Tot de mogelijkheden behoren onder andere diverse soorten gezichtsbehandelingen en huidverjonging en -verbetering.

schoonheidssalon de Terp Hoogeveen

 

Wij werken in de schoonheidssalon met het merk Medex - Bio Science Cosmetics. Een wetenschapelijk natuurcosmetica merk in  Nederland

Kijk ook eens bij Gezichtsbehandeling

 


Nieuws

Meer nieuws