Online afspraak maken

Erkend SBB stage bedrijf

SBB leerbedrijf de Terp Hoogeveen

Stagebegeleiding
Wij zijn een erkend leerbedrijf. Wij zijn bevoegd om stagiaires te begeleiden bij hun opleiding tot schoonheidsspecialiste. Als leerbedrijf vinden wij het belangrijk om de stagiaires zoveel mogelijk ervaring op te laten doen.

Er is dan ook een kans dat er een stagiaire mee komt kijken bij een behandeling.
Ook kan het zijn dat een stagiaire, die door ons volledig getraind en uitvoerig is getoets, een deel of zelfs soms een gehele behandeling doet in onze salon.

Wanneer u dit niet wenst mag u dit uiteraard kenbaar maken, en wij zullen deze keuze respecteren!

SBB leerbedrijf

SBB leerbedrijf

Omdat wij een erkend leerbedrijf zijn hebben wij studenten van het Alfa College en Deltion College in ons Beauty Center. Dit zijn studenten die met zorg zijn uitgekozen, volledig passen in ons team en aan onze hoge eisen voldoen.
Zij geven inmiddels verschillende behandelingen in onze salon. De studenten zijn dan ook door ons intern volledig getraint. En wanneer zij na uitvoerige toetsing door ons, ook  service-, deel van behandelingen en zelfs soms ook volledige behandelingen geven in onze salon.  Deze zullen zij op professionele wijze uitvoeren. Feedback stellen wij hierbij op prijs, na de behandeling of later via mail of telefoon aan de opleiders.

Wij waarderen het als u hun deze kans wilt geven.
Mocht u hier geen prijs op stellen dan kunt u dat kenbaar maken en zullen wij te aller tijden dit respecteren.

Mogen wij u even voorstellen, onze stagiares:

Op dit moment hebben wij in onze salon Luna, Celine en Jeske. Zij hebben hun basis schoonheidssverzorging gehaald. Dat betekend dat zij onze collega’s zijn geworden en dit jaar hun specialisatie’s gaan leren.
Zij geven inmiddels alle behandelingen in onze salon.

Nieuws

Meer nieuws