Online afspraak maken

Massages 

Onze massages bij Beauty Center de Terp in Hoogeveen (Drenthe) worden gegeven in een sfeervolle rustige ruimte die volledig is afgesloten. Trakteer u zelf of een ander op een massage in onze schoonheidssalon. Voor een beleving met totale ontspanning, goed voor geest en lichaam.

handmassage de Terp Hoogeveen

Na afloop van de massage krijgt u de gelegenheid even heerlijk te relaxen en bij te komen van de massage in een van onze sfeervolle, warme ruimtes met een kopje echte Turkse thee of verse kruidenthee.

lees meer>>
 


Rug-, nek- en schoudermassage € 31,00

rugmassage de Terp Hoogeveen

contact ons


Hammam-schuim-rug massage € 51.00
incl. rug scrub

rug scrub en rug massage de Terp Hoogeveen

contact ons


Volledige lichaamsmassage € 55.00

volledige lichaamsmassage de Terp Hoogeveen

contact ons


Hand- / voetmassage € 15.00

voetmassage de Terp Hoogeveen

Contact ons


Hoofdhuidmassage € 17.50

 

contact ons


Hotstonemassage
Rug en achter kant benen € 34.50

 

hotstone massage Beauty Center de Terp Hoogeveen

 

Een massage met verwarmde basaltstenen en met de heilzame werking van essentiële olien. Deze massage heeft een ontgiftende werking en werkt tot diep in de huid door. Ook worden de spieren door de warmte soepeler. Daarnaast is het een zeer ontspannende massage.

Na afloop van de massage krijgt u een heerlijk kopje Turkse appelthee aangeboden.

Contact ons


Kruidenstempelmassage

Volledig lichaam 50 min 57.50
Rug en achterkant benen 35 min 35.00

 

De kruiden stempelmassage is een Oosterste massage met een totaal onstpannende helende en weldadige massage. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van warme kruidenbuideltjes gevuld met natuurlijke kruiden. Tijdens de massage worden deze buidels gestoomd. Hierdoor komt een weldadige geur vrijd iet het wellness effect verhoogd. Dit werkt ontspannend en helend.

De warmte van de kruidenbundels werken tevens reinigend, ontstekingsremmend. Bevorder afvoer van afvalstoffen wat weer ondersteunend werkt bij afvallen en afvoeren van vocht.
De kruiden en hun aroma's zal lichaam en geest totaal ontspannen. 

Door de warmte van de gestoomde kruidenbundels werken de kruiden diep in het onderliggende spierweefsel.Stofwisseling en doorbloeding worden geactiveerd. Blokkades weorden opgeheven en nieuwe energie kan weer stromen. Het lichaam zal nog enige uren na de massage ontspannen aanvoelen en na tintelen.

contact ons


 

Massages bij Beauty Center de Terp te Hoogeveen (Drenthe)

Nieuws

Meer nieuws