Online afspraak maken

Massage 

Trakteer u zelf of een ander op een massage in onze schoonheidssalon. Voor een beleving met totale ontspanning, goed voor geest en lichaam.

Na afloop van de massage krijgt u de gelegenheid even heerlijk te relaxen en bij te komen van de massage in een van onze sfeervolle, warme ruimtes met een kopje verse kruidenthee.


lees meer>>

 


Klassieke ontspanningsmassage 25 min. € 31,00

rugmassage de Terp Hoogeveen

contact ons


 

Hand- / voetmassage 20 min. € 19.00

voetmassage de Terp Hoogeveen

Contact ons


 

Hotstonemassage 45 min € 59.50

Combinatie van de klassieke massage met de hete basaltstenen van rug en achterkant benen.
 

hotstone massage Beauty Center de Terp Hoogeveen

 

Een massage met verwarmde basaltstenen en met de heilzame werking van essentiële olien. Deze massage heeft een ontgiftende werking en werkt tot diep in de huid door. Ook worden de spieren door de warmte soepeler. Daarnaast is het een zeer ontspannende massage.

Na afloop van de massage krijgt u een heerlijk kopje Turkse appelthee aangeboden.

Contact ons


Kruidenstempelmassage 45 min. € 59.50

Combinatie van de klassieke massage met de warme kruidenstempels van rug en achterkant benen.

 

De kruiden stempelmassage is een Oosterste massage met een totaal onstpannende helende en weldadige massage. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van warme kruidenbuideltjes gevuld met natuurlijke kruiden. Tijdens de massage worden deze buidels gestoomd. Hierdoor komt een weldadige geur vrijd iet het wellness effect verhoogd. Dit werkt ontspannend en helend.

De warmte van de kruidenbundels werken tevens reinigend, ontstekingsremmend. Bevorder afvoer van afvalstoffen wat weer ondersteunend werkt bij afvallen en afvoeren van vocht.
De kruiden en hun aroma's zal lichaam en geest totaal ontspannen. 

Door de warmte van de gestoomde kruidenbundels werken de kruiden diep in het onderliggende spierweefsel.Stofwisseling en doorbloeding worden geactiveerd. Blokkades weorden opgeheven en nieuwe energie kan weer stromen. Het lichaam zal nog enige uren na de massage ontspannen aanvoelen en na tintelen.

contact ons


 

Massages bij Beauty Center de Terp te Hoogeveen (Drenthe)

Nieuws

Meer nieuws