Massages 

Onze massages bij Beauty Center de Terp in Hoogeveen (Drenthe) worden gegeven in een sfeervolle rustige ruimte die volledig is afgesloten. Trakteer u zelf of een ander op een massage in onze schoonheidssalon. Voor een beleving met totale ontspanning, goed voor geest en lichaam.

Na afloop van de massage krijgt u de gelegenheid even heerlijk te relaxen en bij te komen van de massage in een van onze sfeervolle, warme ruimtes met een kopje echte Turkse thee of verse kruidenthee.

Rug-, nek- en schoudermassage € 31,00

massage

contact ons


Rugscrub en rug massage € 45,00

contact ons


Volledige lichaamsmassage € 57,50

contact ons


Hand- / voetmassage € 15.00

Contact ons


Hoofdhuidmassage € 17.50

contact ons


Hotstonemassage
Rug en achter kant benen € 45,00

 

Wellness Hoogeveen

 

 

 

 

Een massage met verwarmde basaltstenen en met de heilzame werking van essentiële olien. Deze massage heeft een ontgiftende werking en werkt tot diep in de huid door. Ook worden de spieren door de warmte soepeler. Daarnaast is het een zeer ontspannende massage.

Na afloop van de massage krijgt u een heerlijk kopje Turkse appelthee aangeboden.

Contact ons


Balinese massage

De Balinese massage komt van het eiland Bali waar hij al ruim honderd jaar wordt gebruikt en is gebaseerd op de Oosterse kennis waarbij het lichaam van top tot teen wordt behandeld. 

Als men 's avonds thuis komt van het werk op de rijstvelden zijn de spieren pijnlijk en vermoeid. Omdat niet werken geen eten betekent, was het van oudsher gebruikelijk dat familieleden die niet hadden gewerkt degenen die wel hadden gewerkt masseerden om zo vermoeidheid en spierpijn te laten verdwijnen. Daarbij maakten ze hun eigen oliën die doelgericht werden samengesteld uit verschillende planten- en kruidenextracten. De Balinese massage wordt in de huidige tijd nog steeds traditioneel gebruikt. Daarnaast wordt deze massage veel toegepast in wellness centra over de hele wereld.

Volgens Balinees ritueel voeren wij deze massage uit met zachte strek- en stevige wrijfbewegingen, waarbij u van top tot teen wordt gemasseerd met heerlijke oliën. Tijdens deze massage worden afvalstoffen uit de spieren verwijderd, waardoor u zich fitter voelt. Door acupressuur en het opheffen van blokkades in de energiebanen wordt de balans tussen lichaam en geest hersteld en heeft de Balinese massage totale ontspanning tot gevolg.

Prijzen

Balinese massage gehele lichaam € 75,00
60 minuten exclusief 10 minuten ontspanningsmoment.
Voetenbad.
Balinese massage hele lichaam.

Balinese massage / rugritueel € 70,00
45 minuten.
Voorbehandeling met warme compressen en etherische olien.
Scrub van de rug met citrusscrub.
Balinese rugmassage.
Rugpakking kokos.

Balinese deluxe € 95,50
90 minuten exclusief 10 minuten ontspanningsmoment.
Voetenbad.
Volledig lichaamsscrub citrus.
Balinese massage van het hele lichaam.

Contact ons


Massages bij Beauty Center de Terp te Hoogeveen (Drenthe)

Nieuws

Meer nieuws