Online afspraak maken

Massages

Trakteer u zelf of een ander op een massage in onze schoonheidssalon. Voor een beleving met totale ontspanning, goed voor geest en lichaam.

Na afloop van de massage krijgt u de gelegenheid even heerlijk te relaxen en bij te komen van de massage in een van onze sfeervolle, warme ruimtes met een kopje thee.


Klassieke ontspanningsmassage (25 min) € 35,00

Massage van de rug, nek en schouders.


Rugbehandeling € 48,00

Scrub, massage en verzorgende crème.


Hotstonemassage (45 min) € 61,00

Combinatie van de klassieke ontspanningsmassage met de hete basaltstenen op de rug en achterkant benen.

Deze massage heeft een ontgiftende werking en werkt tot diep in de huid door. Ook worden de spieren door de warmte soepeler. Daarnaast is het een zeer ontspannende massage. Na afloop van de massage krijgt u een heerlijk kopje Turkse appelthee aangeboden.


Kruidenstempelmassage (45 min) € 61,00

Combinatie van de klassieke massage met de warme kruidenstempels op de rug en achterkant benen.

De kruiden stempelmassage is een Oosterste massage met een totaal onstpannende helende en weldadige massage. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van warme kruidenbuideltjes gevuld met natuurlijke kruiden. Tijdens de massage worden deze buidels gestoomd. Hierdoor komt een weldadige geur vrij wat het wellness effect verhoogd. Dit werkt ontspannend en helend.

De warmte van de kruidenbundels werken reinigend, ontstekingsremmend en bevordert de afvoer van afvalstoffen wat weer ondersteunend werkt bij afvallen en afvoeren van vocht.

Door de warmte van de gestoomde kruidenbundels werken de kruiden diep in het onderliggende spierweefsel. Stofwisseling en doorbloeding worden geactiveerd. Blokkades worden opgeheven en nieuwe energie kan weer stromen. Het lichaam zal nog enige uren na de massage ontspannen aanvoelen en na tintelen.


Online afspraak maken

Nieuws

Meer nieuws