Online afspraak maken

Massages

hotstone massage Beauty Center de Terp Hoogeveen

Trakteer u zelf of een ander op een massage in onze schoonheidssalon in Hoogeveen. Voor een beleving van totale ontspanning, voor geest en lichaam.

Na afloop van de massage krijgt u de gelegenheid even heerlijk te relaxen en bij te komen van de massage in een van onze sfeervolle, warme ruimtes met een kopje thee.


Klassieke ontspanningsmassage (25 min) € 35,00

massage schoonheidssalon deTerp Hoogeveen

Massage van de rug, nek en schouders.
Na afloop van de massage kunt u heerlijk bij komen met een glaasje verse kruiden thee


Rugbehandeling € 48,00

Scrub, massage en verzorgende crème.


Jade stenen massage (45 min) € 61,00

jade steen massage beauty center de Terp Hoogeveen

Een jade stenen massage is een intensieve warme massage en werkt diep in op spieren en gewrichten. De Jade stenen hebben een zeer hoge trillingsfrequentie wat het een krachtige healingsteen maakt. Jade is een variant van Serpentijn en helpt bij stress, spanning en onrust. 

Een massage met jade stenen is intenser dan een hot stone massage.
De massage met jade stenen kan zowel warm als met koude stenen gegeven worden, waardoor deze massage ook geschikt is voor in de zomer maanden.
Jade zorgt naast de diepe werking op de spieren en de doorbloeding ook voor een diepe ontspanning, balans, vertrouwen en rust

Jade, een edelsteen met een bijzondere werking.
Een massage met deze speciale heilzame stenen doet meer dan een hot stone massage en heeft dan ook een geheel andere uitwerking voor zowel lichaam als geest.

Wij voeren de massage uit op rug en achterkant benen.

Na afloop krijgt u een lekker kopje verse kruidenthee om bij te komen


Kruidenstempelmassage (45 min) € 61,00

kruiden stempel massage Hoogeveen

Combinatie van de klassieke massage met de warme kruidenstempels op de rug en achterkant benen.

De kruiden stempelmassage is een Oosterste massage met een totaal onstpannende helende en weldadige massage. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van warme kruidenbuideltjes gevuld met natuurlijke kruiden. Tijdens de massage worden deze buidels gestoomd. Hierdoor komt een weldadige geur vrij wat het wellness effect verhoogd. Dit werkt ontspannend en helend.

De warmte van de kruidenbundels werken reinigend, ontstekingsremmend en bevordert de afvoer van afvalstoffen wat weer ondersteunend werkt bij afvallen en afvoeren van vocht.

Door de warmte van de gestoomde kruidenbundels werken de kruiden diep in het onderliggende spierweefsel. Stofwisseling en doorbloeding worden geactiveerd. Blokkades worden opgeheven en nieuwe energie kan weer stromen. Het lichaam zal nog enige uren na de massage ontspannen aanvoelen en na tintelen.

Na afloop van de massage kunt u even bijkomen met een glaasje warme verse kruiden thee.


Online afspraak maken

Nieuws

Meer nieuws