Online afspraak maken

Acne behandeling vanaf € 45,00

Bij de acnebehandelingen bij ons in de salon werken wij met de Purus lijn van Medex. De producten werken talgregulerend en anti-septisch, maar drogen daarbij de huid niet uit.

De behandeling:

  • purus acne medexReiniging
  • Dieptereiniging
  • Verwijderen van onzuiverheden ledigen
  • Reiningingsmasker
  • Lotion
  • Dag of nachtvezorging
  • Vaak sluiten wij de behandeling af met een kalmerend tweede masker

 

Online afspraak maken

 

Meer informatie: 

Overtallig vetafscheiding blijft op de huidoppervlakte liggen, dit veroorzaakt een ophoping van dode huidcellen. Hierdoor wordt de opperhuid dikker en produceert mee-eters die vanwege bacteriën gaan ontsteken. De gevolgen zijn dan helaas zeer zichtbaar: glimmen van de huid, wijde porieen, zwarte mee-eters, puitjes en een onregelmatige dikke huid.

Vooral deze vettere onzuivere huiden hebben baat bij deze dieptereinigende behandelingen omdat deze ook de vochtbalans weer herstellen en in evenwicht brengt. Het bevorderd de doorbloeding waardoor de huid weer een frisse gezonde en schone uitstraling krijgt. Tevens verminder het pijn en jeuk. 

Wij adviseren wel om een kuur verband aan te gaan voor het beste resultaat. Ons advies is om de vier weken de Acne behandeling te boeken. Heel belangrijk is, en wel een vereiste, om de producten thuis door te gebruik en onze verdere adviezen op te volgen. Dit is zeer belangrijk voor het beste resultaat.

Een aanvulling op deze behandeling, wat wij aanraden, is de Kruiden Therapy peeling incl een purus ampul. Prijs voor deze totaal behandeling komt dan op  62,00

Als de huid rustig, schoon en talg regulerend is kunnen we de littekens aanpakken met o.a. microneedling of de AHA-fruitzuur peeling.

Nieuws

Meer nieuws