Online afspraak maken

Sylvia Oelen, gediplomeerd schoonheidsspecialist in Hoogeveen

Mijn naam is Sylvia Oelen, gediplomeerd schoonheidsspecialste en sinds 1 maart 2011 ben ik de trotse eigenaresse van Beauty Center de Terp in Hoogeveen.(Drenthe)
Een Beauty Center waar huidverzorging en huidverbetering voorop staat. Wij zijn in ons Beauty Center gespecialiceerd en volledig getraind in alle soorten gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen.
Ook bieden wij heerlijke ontspannen Beauty en Wellness arrangementen aan in onze mooie locatie in het centrum van Hoogeveen.


Opleiding schoonheidsspecialist

Op mijn 16e ben ik gestart met de opleiding uiterlijke verzorging bij het particuliere opleidingsinstituut Magda de Bruin. Alles wat te maken heeft met uiterlijke verzorging en de huid heeft mij altijd geïnteresseerd. Ik ben dan ook zeer vereerd dat ik het mooiste beroep van de wereld, zeg ik altijd, schoonheidsspecialiste, mag uitoefenen en mij dagelijks mag bezighouden met het verzorgen van uw huid!


Weblog over huidverzorging

Ik heb besloten met deze weblog te beginnen om met jullie te delen wat mij zoal opvalt, wat mij bezighoudt en wat ik beleef in het dagelijks leven in de salon. Ook zal ik leuke ideeën of tips geven op het gebied van huidverzorging.

Ik kijk ernaar uit jullie wekelijks te mogen ontvangen op mijn weblog en hoop dat jullie net zoveel plezier beleven met het lezen als ik met het schrijven.


Met warme groet,

uw schoonheidsspecialiste Sylvia Oelen

Blog's