Online afspraak maken

Cosmetische Mesotherapie € 199,- per behandeling

Met Cosmetische Mesotherapie geen botox en fillers meer nodig!

Bij Mesotherapie wordt een cocktail aan “werkstoffen” i.p.v. op de huid, zoals dat met crèmes gebeurt, in de huid aangebracht met de Mesogun. De Mesogun heeft een zeer klein naaldje en hiermee worden heel veel micro-injecties gegeven waardoor de werkstoffen goed in de huid worden aangebracht. 

Wat is het resultaat van Mesotherapie?

De huid wordt zichtbaar gladder en frisser. De huid krijgt immers alle bestanddelen die nodig zijn om veerkrachtig en evenwichtig te blijven. De vochtbalans wordt hersteld en rimpels en kraaienpootjes verminderen.

Volgende effecten werden waargenomen NA een mesolift-kuur:

  • 80% verbetering van de huidporiën
  • 50% toename van de gladheid van de huid
  • Herstel van de natuurlijke huidflora
  • Fijne rimpels vervagen
  • Verbetering van hydratatie en de structuur van de huid
  • Zichtbare verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid

 

Online afspraak maken

 

Hoe werkt de behandeling?

Na een goede voorbehandeling met een peeling zal de therapie aanvangen.

Een mesotherapie behandeling bestaat in eerste instantie uit 5 behandelingen en daarna een “herhalingsbehandeling” 2 à 3 keer per jaar. Ons advies is een kuur van 5 keer om de 10/14 dagen.

Met een hele kleine naald wordt de cocktail van werkzame stoffen direct in de huid aangebracht. Met de Mesogun worden alle micro-injecties even diep aangebracht en wordt dezelfde hoeveelheid werkzame stof toegediend. Eén prikje geeft één vierkante cm voeding aan de huid, zo wordt het hele gelaat af bijlangs gegaan.

Iedere behandeling wordt afgesloten met een actief collageenmasker (‘Acti-Collagen’), zodat de huid alle tijd krijgt om de werkzame stoffen op te nemen en weer volledig tot rust kan komen. Tenslotte wordt de behandeling afgesloten met ‘Vital Recover K’ crème (voor snel herstel van de huid). Duur van 1 behandeling is ± 90 minuten.

De behandeling is voor iedereen geschikt.
Het is aanbevolen om de behandeling preventief te starten vanaf de leeftijd van 35 jaar en daarna regelmatig te herhalen. Hoe jonger je begint hoe mooier het resultaat!

Welke werkzame stoffen worden er gebruikt?

De werkzame stoffen stimuleren de huid om weer in optimale conditie te komen.
De cokail bestaat uit:

Hyaluronzuur:  is een actieve vochtbinder en zorgt voor een optimale vochtbalans van uw huid. Daarnaast zet Hyaluronzuur het bindweefsel aan tot het maken van fibroblasten (cellen die collageen en elastine produceren). Met nieuw collageen en elastine wordt uw huid weer soepeler en elastischer zodat u er jaren jonger uitziet.

Vitaminen en mineralen: Met vitaminen wordt de verdunning van de huid tegengegaan, worden anti-oxidanten ingebracht, wordt collageenvorming gestimuleerd en de microbloedsomloop van de huid weer op orde gebracht. Het overbekende Vitamine C speelt hierin een belangrijke rol als anti-oxidant en verhoogt de celactiviteit, waardoor huidveroudering wordt tegengegaan.

Caffeïne een werkzame stof tijdens de Mesotherapie behandeling. Caffeïne heeft een gunstige invloed op de doorbloeding van de kleine haarvaatjes in de huid. De kleine haarvaatjes slibben op den duur dicht, en zeker bij rokers. Het gevolg is een vale, vaak grijze huid. Caffeïne stimuleert de microbloedsomloop en geeft de huid weer een gezonde kleur.

Glycolzuur: aanmaak van fibroblasten wordt gestimuleerd, de vochtbalans op peil gehouden en stoot het de dode huidcellen af.
DMAE: (dimethylaminoethanol) is een vrije radicalenvanger en verhoogt de levensduur van cellen. Tevens helpt het tegen ouderdomspigmentatie.

De werkzame stoffen kunnen qua dosis en samenstelling gevarieerd worden, zodat voor ieder huidtype de beste cosmetische mesotherapie samengesteld kan worden.

Nieuws

Meer nieuws