Online afspraak maken

Nailbar & More

Naast al onze beauty behandelingen kunt u bij Beauty Center de Terp in Hoogeveen ook terecht voor gellak bij Nailbar & More by Lindsey.

Lindsey is al ruim 6 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste bij Beauty Center de Terp in Hoogeveen en daarnaast is ze er ook voor uw gellak.

Gellak wordt aangebracht op de natuurlijke nagel, wat mooi resultaat geeft van 3 weken. Gel is een supersterke lak die uithard onder een speciaal lamp. Er wordt gewerkt met de mooie lakken van Magnetics.

Prijzen

 
Gelpolish natuurlijke nagels € 24,50
Gelpolish natuurlijk nagels voet € 24,50
Gelpolish hand & voet € 45,00
Building Base natuurlijke nagels € 29,50
Rubber Base natuurlijke nagels € 29,50
Verwijderen gellak € 13,50

 

 

 

 

 

 

Gelpolish building base

Verstevigen en verbeteren van de kwaliteit van de natuurlijke nagel.  Wanneer je de natuurlijke nagel verstevigd zal de Gelpolish beter blijven zitten. Je hebt kans dat de nagel minder snel zal breken. Je hebt ongeveer 3 weken lang mooi resultaat. Het product kan mooi als dun onderlaagje met een mooi kleurtje eroverheen.   

Gelpolish Rubber Base

Hechtingsproblemen? Dan is rubber base de oplossing!  Heb jij dunne nagels van jezelf en scheuren de nagels snel? Dan zou ik zeker rubber base proberen. Dit product is weer sterker dan gelpolish building base.  Ook dit product is voor de natuurlijke nagel bestemd. Je hebt ongeveer 3 weken lang mooi resultaat. Het product heeft 5 verschillende natuurlijke kleuren , waardoor hier niet perse een kleurtje overheen hoeft. 

Een afspraak maken? 

Dat kan via Whatsapp op nummer: 06 24343277

Of mail naar: nailbarlindsey@hotmail.com

 

Bent u verhinderd en kunt u niet op de afspraak komen? Dan kunt u deze afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren of verplaatsten.

Bij een annulering of verplaatsting van de afspraak binnen 24 uur voor aanvang wordt 50% van het
behandeltarief in rekening gebracht.

 

Socials

Facebook: https://m.facebook.com/Nailbar-More-by-Lindsey-108246654468823/ 

Instagram: https://www.instagram.com/nailbarbylindsey/ 

 

Nieuws

Meer nieuws