Online afspraak maken

Beauty Center de Terp Hoogeveen

*Op dit moment doet Beauty Center de Terp geen arrangementen. Wellicht is een duo behandeling interessant? In overleg kunnen wij altijd kijken of uw wens hierin verwerkt kan worden. Neem contact op via onze contactpagina. (update 01-01-2022).

Bij Beauty Center de Terp in Hoogeveen (Drenthe) kunt u kiezen uit tal van arrangementen van hoge kwaliteit. De beauty-arrangementen zijn zorgvuldig samengestelde beauty- en wellnessprogramma's. De gekwalificeerde medewerksters van ons Beauty Center team hebben alle tijd voor u, omdat wij alleen werken met kleine groepen. Het hele jaar door heeft ons Beauty Center aanbiedingen en speciale arrangementen afgestemd op het seizoen.

Beauty Center de TerpWilt u heerlijk ontspannen in ons Beauty Center in Drenthe? Dat kan, dit is natuurlijk een mooie gelegenheid om kennis te maken met ons Beauty Center.

Bekijk hier onze beauty-wellness-arrangementen

“Voor de eerste keer in mijn leven in een beautycentrum, daarom was ik best wel wat zenuwachtig. Ik voelde me gelukkig direct op mijn gemak en heb genoten van alle behandelingen. Het blijft ook zeker niet bij deze eerste keer”

Beauty Center de Terp midden in stadscentrum Hoogeveen (Drenthe).

Nieuws

Meer nieuws