Online afspraak maken

Luxe beauty en wellness arrangementen

*Op dit moment doet Beauty Center de Terp geen arrangementen. Wellicht is een duo behandeling interessant? In overleg kunnen wij altijd kijken of uw wens hierin verwerkt kan worden. Neem contact op via onze contactpagina (update 01-01-2022).

U kunt bij ons kiezen uit diverse beauty en wellness arrangementen. Onderstaande beauty en wellness arrangementen zijn een ware belevenis bij Beauty Center de Terp in het hartje van Hoogeveen, Drenthe.

Hieronder een overzicht van onze arrangementen:


Chocolade beauty arrangement

U wordt deze dag in Beauty Center de Terp in Hoogeveen, Drenthe, omhult door het weldadig donkere goud! Chocolade prikkelt de zintuigen en geeft u een totaal geluksgevoel. Ook is chocolade nog eens goed voor de huid. De huid ontspant en trekt mooi strak.

€ 87,50 p.p. Lees meer>>


Rozen beauty arrangement

Lekker ontspannen en genieten van de topbehandelingen van dit heerlijke rozenarrangement waarbij u kunt genieten van de geurende weldaad van rozen.

€ 82,50 p.p. Lees meer>>


Beauty wellness arrangement

Even lekker bijkomen van de stress van alledag! Een ding staat voorop: u keert weer ontspannen en volledig relaxed naar huis.  

€ 91,50 p.p.  Lees meer>>


Hammam arrangement

Een bijzonder oosters reinigingsritueel bij Beauty Center de Terp in Hoogeveen, Drenthe. Een combinatie van een scrub en een massage met schuim. Hammam is een oosters badritueel, dat wordt uitgevoerd op de rug en de achterkant van de benen.

€ 82,50,- p.p. Lees meer>>

Nieuws

Meer nieuws