Luxe Beauty- en wellness-arrangementen

U kunt bij ons kiezen uit diverse Beauty- en wellness-arrangementen. Onderstaande Beauty- en Wellness-arrangementen zijn een ware belevenis bij Beauty Center de Terp in het hartje van Hoogeveen, Drenthe.


Chocolade-beauty-arrangement

U wordt deze dag in Beauty Center de Terp in Hoogeveen, Drenthe omhult door het weldadig donkere goud! Chocolade prikkelt de zintuigen en geeft u een totaal geluksgevoel. Ook is chocolade nog eens goed voor de huid. De huid ontspant en trekt mooi strak.

€ 87.50 p.p. meer  informatie

 


Rozen-beauty-arrangement

 Lekker ontspannen en genieten van de topbehandelingen van dit heerlijke rozenarrangement waarbij u kunt genieten van de geurende weldaad van rozen.


€ 82.50 p.p. meer informatie

 


Beauty-wellness-arrangement

Even lekker bijkomen van de stress van alledag!
Een ding staat voorop: u keert weer ontspannen en volledig relaxed naar huis terug.  

€ 91,50 p.p.  meer infomatie

gezichtsbehandeling Beauty Center de Terp Hoogeveen

 


Hammam-arrangement

Een bijzonder oosters reinigingsritueel bij Beauty Center de Terp in Hoogeveen, Drenthe. Een combinatie van een scrub en een massage met schuim. Hammam is een oosters badritueel, dat wordt uitgevoerd op de rug en de achterkant van de benen.

€ 82,50,- p.p. meer informatie

 


Detox-arrangement

Een heerlijk ontspannen dag in Beauty Center de Terp in Hoogeveen, Drenthe. Dit arrangement is reinigend voor lichaam en geest en heeft een ontgiftende werking. Voel u weer fit, vitaal en gezond met deze ontgiftende en ontslakkende behandelingen in een ontspannen sfeer.

€ 115,- p.p. meer informatie

 


 

Nieuws

Meer nieuws