Online afspraak maken

Beauty Center de Terp

beauty center de Terp Hoogeveen Schutstraat

Bij Beauty Center de Terp in Hoogeveen kunt u kiezen uit tal van  Beauty arrangementen.

De beautyarrangementen zijn zorgvuldig samengestelde beauty- en wellnessprogramma's. De gekwalificeerde medewerksters van ons Beauty Center hebben alle tijd voor u, omdat wij alleen werken met kleine groepen.

Het hele jaar door heeft ons Beauty Center aanbiedingen en speciale arrangementen afgestemd op het seizoen.

Schoonheidssalon

U kunt in de schoonheidssalon van Beauty Center de Terp in Hoogeveen (Drenthe) kiezen uit een groot aantal gezichts- en lichaamsbehandelingen voor zowel vrouwen als mannen.

Tot de mogelijkheden behoren onder andere diverse soorten gezichtsbehandelingen, (lichaams)massages en cosmetische hand- en voetverzorging.

Onze vakkundige schoonheidsspecialistes en de intieme sfeer van ons karakteristieke pand in het stadscentrum van Hoogeveen, Drenthe zorgen voor de uitstekende reputatie van ons Beauty Center.

Na een gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon ziet u er prachtig uit en voelt u zich helemaal ontspannen. U belooft uzelf te trakteren op een volgende verdiende schooheidsbehandeling en terug te komen in onze schoonheidssalon in Hoogeveen.  

Gezichtsbehandelingen in onze Schoonheidssalon

Sylvia Oelen Beauty Center de Terp Hoogeveen

Tijdens een intakegesprek vertellen onze volledig opgeleide schoonheidsspecialistes u graag (geheel vrijblijvend) meer over onze behandelmethodes en wat deze voor u kunnen betekenen.

Beauty Center, Wellness en Schoonheidssalon ineen. De Terp biedt zowel beautyarrangementen als hoogwaardige behandelingen, o.a. cavitatie, met uitstekende faciliteiten.

Met onze volledig getrainde en opgeleide schoonheidsspecialistes kunnen wij garant staan voor handelingen van hoogstaande kwaliteit.

 

 

Diverse schoonheidsbehandelingen

Tot de mogelijkheden behoren onder andere diverse soorten schoonheidssbehandelingen waaronder gezichtsbehandelingen, huidverbeterende en verjongende behandelingen, lichaamsbehandelingen, massage's , cosmetische hand- en voetverzorging harsen/verven, wimperbehandeling, tandenbleken. Ook kunt u terecht voor botox en fillers door onze erkende en gerigistreede cosmetische arts.
Onze vakkundige schoonheidsspecialistes en de intieme sfeer van ons Beauty Center in hartje Hoogeveen (Drenthe) zorgen voor de uitstekende reputatie van onze schoonheidssalon.
Tijdens een intakegesprek vertellen wij u graag (geheel vrijblijvend) meer over onze behandelmethodes en wat deze voor u kunnen betekenen.
Na een gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon ziet u er prachtig uit en voelt u zich helemaal ontspannen. U belooft uzelf te trakteren op een volgende, verdiende schoonheidsbehandeling en terug te komen in onze schoonheidssalon in Hoogeveen.

Voor onze gezichtsbehandelingen maken wij gebruik van producten van het topmerk  Medex  - Bio Science Cosmetics. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialsistes zijn volledig getraind bij Medex zelf. Medex is een nederlands bedrijf gevestigd in het Noorden. De prodcuten van Medex zijn volledig biologisch, ecologisch, bevat zoveel als mogelijk natuurlijke werkstoffen en natuurlijke parfums. Er wordt absoluut niet getest op dieren. Medex producten brevatten geen siliconen of schadelijke parabenen.

Onze specialisteit is huidverzorging, huidverbetering die in onze schoonheidssalon worden aangeboden. De producten van Medex gaan verder dan gewone gezichtsverzorging. Voorop staat dat de kracht van het product optimaal is, luxe uitstraalt, en voor iedereen geschikt is. Natuur cosmetica die luxe uitstraalt! De huidverzorgende producten van Medex maken huidverzorging tot een bijzondere ervaring.

Onze standaard gezichtsbehandeling bestaat uit reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, het bijwerken van wenkbrauwen, massage van gelaat hals en decolleté, oog- en gezichtsmasker en eindigt altijd met een dag- of nachtverzorging.

Ook kunt u onze gezichtsbehandelingen in duo verband boeken. Een leuke en gezellige ervaring. Een gezichtsbehandeling samen met vriendin, moeder of dochter!

Wij beginnen iedere gezichtsbehandeling eerst met een warm voetenbad met etherische oliën, zo kunt u even ontressen en tot uzelf komen om vervolgens volledig ontspannen de behandeling in te gaan.

Nieuws

Meer nieuws