Beauty Center de Terp 

Bij Beauty Center de Terp in Hoogeveen kunt u kiezen uit tal van  Beauty arrangementen.

De beautyarrangementen zijn zorgvuldig samengestelde beauty- en wellnessprogramma's. De gekwalificeerde medewerksters van ons Beauty Center hebben alle tijd voor u, omdat wij alleen werken met kleine groepen.

Het hele jaar door heeft ons Beauty Center aanbiedingen en speciale arrangementen afgestemd op het seizoen.

Schoonheidssalon

U kunt in de schoonheidssalon van Beauty Center de Terp in Hoogeveen (Drenthe) kiezen uit een groot aantal gezichts- en lichaamsbehandelingen voor zowel vrouwen als mannen.

Tot de mogelijkheden behoren onder andere diverse soorten gezichtsbehandelingen, (lichaams)massages en cosmetische hand- en voetverzorging.

Onze vakkundige schoonheidsspecialistes en de intieme sfeer van ons karakteristieke pand in het stadscentrum van Hoogeveen, Drenthe zorgen voor de uitstekende reputatie van ons Beauty Center.

Na een gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon ziet u er prachtig uit en voelt u zich helemaal ontspannen. U belooft uzelf te trakteren op een volgende verdiende schooheidsbehandeling en terug te komen in onze schoonheidssalon in Hoogeveen.  

Gezichtsbehandelingen in onze Schoonheidssalon

Tijdens een intakegesprek vertellen onze volledig opgeleide schoonheidsspecialistes u graag (geheel vrijblijvend) meer over onze behandelmethodes en wat deze voor u kunnen betekenen.

Beauty Center, Wellness en Schoonheidssalon ineen. De Terp biedt zowel beautyarrangementen als hoogwaardige behandelingen, o.a. cavitatie, met uitstekende faciliteiten.

Met onze volledig getrainde en opgeleide schoonheidsspecialistes kunnen wij garant staan voor handelingen van hoogstaande kwaliteit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Meer nieuws